Gluténmentes barna kenyér készítése lépésről-lépésre

Utolsó frissítés: 2019-09-09

Barna kenyér gluténmentesen, gyorsan, egyszerűen.

Próbáld ki ezt a barna kenyér receptet - Imádni fogod!

Recept

 Barnakenyér porkeverék ***#gluténmentes***>>>ITT!!!>>>

10 gramm szárított élesztő

450 ml langyos víz 

Elkészítés

Adjuk a lisztkeverékhez az élesztőt, a vizet, majd elektromos keverővel kavarjuk alaposan össze, 10 percet szánjunk rá.

Tegyük kenyérsütő formába.Itt, ha szeretnénk meghinthetjük különböző magokkal, amelyeket finoman az ujjunkkal belenyomkodunk a tésztába.

Langyos helyen kelesszük 1 órát, de azt sem baj, ha 75 percet.

Végül előmelegített sütőben süssük 60 percig, 180 fokon.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük