Gluténmentes Labeta croissant - Végtelenül egyszerű a recept

Gluténmentes Labeta croissant – Végtelenül egyszerű a recept

Utolsó frissítés: 2019-09-24

Gluténmentes Labeta croissant – Végtelenül egyszerű a recept.

Gluténmentes Labeta croissant - Végtelenül egyszerű a recept

2 bögre Labeta univerzális célliszt>>>ITT>>>

1 zacskó szárított élesztő

negyed bögre cukor

1 tojás

3 evőkanál zsír

1 evőkanál vaj

1 bögre langyos tej

csipetnyi só

Elkészítés:

A hozzávalókat kézi mixer segítségével megdagasztjuk.

Letakarjuk, pihentetjük 1 órát.

Rizslisztes lapon vékony kör formára nyújtjuk.

Háromszögeket vágunk bele.

Feltekerjük.

Sütőpapíros tepsire helyezzük.

Kelesztjük 1 órát.

Lekenjük tojássárgájával.

Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percet sütjük.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük