Rostban gazdag gluténmentes kenyér 3 alapanyagból

Rostban gazdag gluténmentes kenyér 3 alapanyagból.

Finom, házi készítésű, gluténmentes, rostban gazdag kenyeret igen könnyen lehet készíteni.

Nem kell hozzá sokféle alapanyag és nem kell azon agyalni, hogy vajon a hosszú recept 15. lépése mi is volt.

Ez a recept ugyanis villámgyorsan elkészül, mindössze 3 dologra lesz szükséged hozzá.


Nézzétek csak milyen egyszerű!

Hozzávalók:

Labeta Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***>>>ITT>>>

450 ml langyos víz

10 gramm szárított élesztő

Elkészítés: 


A keverékhez adjuk hozzá a vizet és az élesztőt.


Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel. 


Tegyük kenyérsütő formába és hagyja kelni langyos helyen másfél – 2 órát. 


Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.

Rácsra tegyük és miután kihűlt, szeletelhetjük.

Higgyétek el, ez az utolsó lépés lesz a legnehezebb.

Mert igen csábító illata lesz ennek a kenyérnek no és külseje is szinte vonzani fog.

De megéri megvárni míg kihűl, ugyanis elképesztően finom!!!

labeta_barnakenyer.jpg

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük