Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér

Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér – Recept

Utolsó frissítés: 2019-10-30

Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér – Recept.

Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér

Ki ne szeretné a friss, finom, illatos, ropogós gluténmentes kenyeret? 🍞 Főleg ha az szuper könnyű recept alapján készül!
recept👌👉


Hozzávalók↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️➖ #Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***http://www.allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/kenyer-teszta-161/barnakenyer-porkeverek-glutenmentes
➖ 450 ml langyos víz
➖ 10 gramm szárított élesztő


Elkészítés↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️
➖ Tegyük egy tálba az alapanyagokat.
➖ Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel.
➖ Tegyük kenyérsütő formába és hagyjuk kelni langyos helyen másfél – 2 órát.
➖ Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben.
➖ Rácsra téve hagyjuk kihűlni és csak utána szeleteljük

Koronczay Edit

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük