Gluténmentes Labeta kakaós csiga gyorsan, egyszerűen

Gluténmentes Labeta kakaós csiga gyorsan, egyszerűen

Gluténmentes Labeta kakaós csiga gyorsan, egyszerűen.

Gluténmentes Labeta kakaós csiga gyorsan, egyszerűen

Szinte érezni az illatát… 😍😍😍

 Egészen, mintha egy pékségben lennénk…
Tökéletes kakaós csiga, mely Labeta univerzális lisztből született, szinte varázsütésre, pillanatok alatt, minden gond nélkül.
Olyan kevés alapanyagból áll, olyan gyorsan elkészül, hogy a recept fejből is menni fog mindenkinek!
👉👉👉
————————————————————–
2 bögre Labeta UNIVERZÁLIS LISZT>>>
http://www.allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/koret-kiegeszito-termek-162/univerzalis-liszt-porkeverek-glutenmentes
1 zacskó vaníliás cukor
fél bögre cukor
1 zacskó szárított élesztő
1 tojás
1 bögre tej
3 evőkanál olaj
3 evőkanál tejföl
fél citrom reszelt héja
+ kakaópor, cukor

———————————
Összeállítjuk a tésztát – Kézi mixerrel, 10 percig.
Kelesztjük – Letakarva, langyos helyen.
Formázzuk – Vékonyra nyújtjuk a tésztát, lekenjük tejjel, megszórjuk kakaópor és cukor keverékével, feltekerjük, szeleteljük. A csigákat sütőpapíros tepsire helyezzük.
Kelesztjük – Fél órát.
Sütjük – Lekenjük tej és cukor keverékével a tetejét és előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Amikor kész, kivesszük a sütőből, átkenjük a tetejét tej és cukor keverékével és egy másik tepsivel lefedjük. Kb. 10 percig legyen így. Utána áthelyezzük rácsra, hűlni.
————————————————————————-
Kakaópor helyett fahéjasan is kiváló!!!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük