06 MáRCRostban gazdag, gluténmentes bagett gyorsan, egyszerűen – Recept! Igazán finom, barna, rostban gazdag bagetteket nem nehéz készíteni, gluténmentesen sem. Sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnánk.Elég hozzá 3 hozzávaló és néhány mozdulat és máris teheted a sütőbe. Elképesztően jó az illata már sütés közben is, az íze pedig utánozhatatlanul jó.Ez kell hozzá:Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***http://allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/kenyer-teszta-161/barnakenyer-porkeverek-glutenmentes10 gramm szárított élesztő450 ml langyos vízElkészítés:Adjuk a lisztkeverékhez az élesztőt, a vizet, majd elektromos keverővel kavarjuk alaposan össze, 10 percet szánjunk rá.Tegyük bagett formába, vagy formázzuk kézzel, kicsit zsírozzuk be a tenyerünket ehhez.Itt, ha szeretnénk meghinthetjük különböző magokkal, amelyeket finoman az ujjunkkal belenyomkodunk a tésztába.Langyos helyen kelesszük 1 órát, de azt sem baj, ha 75 percet.Végül előmelegített sütőben süssük 60 percig, 180 fokon.Tegyük rácsra, hagyjuk hűlni. Post Author: FreeMix
14 MáJGluténmentes panírozás – 10 ötletes és finom variációMindannyian szeretjük azt a csodálatos, ropogós réteget, ami a panírozott ételeket olyan ellenállhatatlanná teszi. Van egy jó...
19 áPRÍgy készül a tökéletes húsvéti sonka – 10 tipp, amit érdemes betartaniÍgy készül a tökéletes húsvéti sonka. 10 tipp, amit érdemes betartani és a végeredmény csodálatosan finom lesz. A húsvét...
12 MáRCMentes élelmiszerek és a fogaink egészségeAz utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző „mentes” élelmiszerek. Sokan glutén-, laktóz- vagy...
08 MáRCPikkelysömör – 4 hasznos tanács, hogy mit NE tegyélPikkelysömör - 4 hasznos tanács, hogy mit NE tegyél. 1. Ne vidd túlzásba a kezelést. A pikkelysömör kezelésének...
06 MáRCUriage – A bőröd legjobb barátjaHa szeretnéd bőrödet hosszú távon is egészségesen tartani, válaszd a természetes ásványi anyagokkal gazdagított Uriage...