Mindent egy tálba öntök, kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig kavarom. Kell ennyi idő, hogy szépen összeálljon a tészta és a végeredmény majd jó legyen.
Két vizes kanál segítségével szilikon macis formába kanalaztam a tésztát, elsimítgattam a tetejét a vizes kanállal.
Duplájára kelesztettem langyos helyen.
Tetejét lekentem olajjal.
160 fokon sütöttem 15 percet.
15 percet pedig 180 fokon.
Amikor kész, rögtön kivettem a formából és rácsra helyeztem hűlni.
Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.