Macis kenyérke - Gyorsan, könnyen, egyszerűen elkészíthető szuper recept

Macis kenyérke – Gyorsan, könnyen, egyszerűen elkészíthető szuper recept

Utolsó frissítés: 2020-11-08

Macis kenyérke – recept

gluténmentes

tejmentes

tojásmentes

Macis kenyérke - Gyorsan, könnyen, egyszerűen elkészíthető szuper recept
Macis kenyérke – Gyorsan, könnyen, egyszerűen elkészíthető szuper recept

Hozzávalók és recept ide kattintva olvasható:

Elkészítés:

Mindent egy tálba öntök, kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig kavarom. Kell ennyi idő, hogy szépen összeálljon a tészta és a végeredmény majd jó legyen.

Két vizes kanál segítségével szilikon macis formába kanalaztam a tésztát, elsimítgattam a tetejét a vizes kanállal.

Duplájára kelesztettem langyos helyen.

Tetejét lekentem olajjal.

160 fokon sütöttem 15 percet.

15 percet pedig 180 fokon.

Amikor kész, rögtön kivettem a formából és rácsra helyeztem hűlni.

Koronczay Edit

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük