4 igazán bölcs és rendkívül erős csillagjegy - Horoszkóp

4 igazán bölcs és rendkívül erős csillagjegy – Horoszkóp

4 igazán bölcs és rendkívül erős csillagjegy – Horoszkóp.

Valószínűleg sokan hitték azt, hogy ambiciózus Oroszlánt vagy az aktív Kost látják majd az első helyen. De a tüzes elem képviselőiből hiányzik az a bölcsesség, amely például a tipikus Bikában rejlik.

4 igazán bölcs és rendkívül erős csillagjegy - Horoszkóp
4 igazán bölcs és rendkívül erős csillagjegy – Horoszkóp

Bármely életkorban képesek bölcs döntések meghozatalára. 
Érdeklődő gondolkodással bírnak, óriási türelem és kitartás, figyelem jellemzi őket. Figyelembe veszik a kis dolgokat is.

A Bika könnyen vonzza az embereket, és bizalmat ad nekik. Ezek a tulajdonságok együtt segítik céljainak elérését és a helyzetük megszilárdítását. 

A Skorpió nagyon különbözik a többi csillagjegytől. A lelkes gondolkodás mellett a természet hihetetlen hangulatot és erőteljes érzelmeket adott nekik. Nagyon ismerik az embereket és bárkit meggyőzhetnek bármiről. 

A nagy ambíció az oka annak, hogy szinte bármit képes elérni. A Skorpió sikeres útját gyakran végig kísérik az áldozatok. Kíméletlenül bánik ugyanis az ellenségeivel és soha nem bánja meg el az elkövetett, esetleg nem túl szép dolgokat. 

Kos ereje a természetes tulajdonságoknak köszönhető: határozottság, kitartás, kitartás. Könnyen vállalja a vezető és a szervező szerepét. Szeret irányítani, mivel egy ilyen szerep nem ütközik a természetével. Az ambíció gyakran segíti vezető posztokra. 

Magas pozíciót betöltve a Kos nem veszíti bölcsességét és hideg gondolkodását. A sikert nem veszi magától értetődőnek, tudja, hogy azért tenni kell, hogy a siker meg is maradjon.  

Vízöntő  igazán erős.  Szabadságszerető, önellátó, értékeli önmagát és a függetlenségét. Jellemzője egy egyértelmű stratégia megléte a célok elérése érdekében. A lehető legnagyobb mértékben kihasználja  a lehetőségeket egy tipikus Vízöntő és nem hagyja figyelmen kívül a piszkos harc módszereit, ha szükséges alkalmazza is ezeket. 

És ha ehhez hozzátesszük a magas intellektuális képességeit és az innovatív gondolkodását, akkor meglehetősen veszélyes rivális lehet egy hatalmi harcban. A Vízöntő könnyen vonzza mások figyelmét és megteremti azt a benyomást, amit szeretne elérni. 

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük