Csodálatos, ahogy Hugh Jackman beszél a feleségéről - 25 éve szeretik egymást

Csodálatos, ahogy Hugh Jackman beszél a feleségéről – 25 éve szeretik egymást

Csodálatos, ahogy Hugh Jackman beszél a feleségéről – 25 éve szeretik egymást.

 Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness most ünnepelték 25. házassági évfordulójukat, ennek alkalmából pedig a színész olyan szerelmi vallomást írt kedvesének, hogy azt nem lehet szó nélkül hagyni. Az övékéhez hasonló hosszú kapcsolatok ma már igen ritkának számítanak, különösen a sztárvilágban, ám esetükben a különös kunszt nem az, hogy ennyi éve vannak együtt, hanem az, hogy kapcsolatukon az idő csak javított.

Csodálatos, ahogy Hugh Jackman beszél a feleségéről - 25 éve szeretik egymást
Csodálatos, ahogy Hugh Jackman beszél a feleségéről – 25 éve szeretik egymást

Pedig hát valljuk be, Hugh Jackmant biztos sokan megkísértették az évek alatt, hiszen mai napig Hollywood egyik legsármosabb színészéről beszélünk személyében, ám bárki bármit is pletykált róla, ő mindig is hű maradt feleségéhez, akit rajongásig szeret:

Veled házasságban élni Deb, ugyanolyan természetes, mint levegőt venni. Szinte attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztunk, tudtam, hogy az a sorsunk, hogy együtt legyünk. 25 évünk alatt szerelmünk csak mélyült. A kaland még izgalmasabb, a tanulás még több. Örökké hálás leszek, hogy veled osztozom a szerelmen, az életen, a családon. Csak most kezdtük el. Deb, teljes szívemből szeretlek!

A romantikus üzenet mellé pedig néhány régi fotót is posztolt a sztár, amin a 25 évvel ezelőtti nagy napjuk látható. Hát mit mondhatnánk? Irigykedünk kicsit!

Hogy tetszett a cikk?

Forrás

Facebook oldalunk:

FreeMix

nterjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük