Pataky Attila: Én az életet választottam - Interjú

Pataky Attila: Én az életet választottam – Interjú

Pataky Attila: Én az életet választottam – Interjú.

Pataky Attila kőkemény éven van túl. A koronavírus-járvány mindenki életébe változásokat hozott, így volt ez az Edda frontemberénél is. Az első 1 hónap pihenés „még jól is esett” – mondta a zenész az RTL Klub Reggeli műsorában.

„Aztán jött a bezártság és az már végképp megviselt. Én imádom az életet, életigenlő ember vagyok. „

„Keserves volt nagyon. Jött a betegség, a kórház, az nagyon fájt. Aztán a regeneráció, az nagyon lassú volt. „

Pataky Attila: Én az életet választottam - Interjú
Pataky Attila: Én az életet választottam – Interjú

Pataky Attila hozzátette, voltak szép dolgok is a járványban. A karantén ideje alatt ugyanis rengeteg időt töltött feleségével, anyósával.

” A feleségem, ő és én, hárman léteztünk együtt. Csoda jó dolog, közelebb kerültünk egymáshoz. Megtudtunk még pár dolgot egymásról. Nem mellesleg anyósom és feleségem csodálatos módon főznek.”

A bezártságot abszolút harmóniában töltötték.

„A feleségemet virágasszonynak hívom. A kertészkedés mindennapos volt az életünkben, én is besegítettem. Ráadásul írtam 22 új dalt is. volt miről. Az én dalaim attól érdekesek, mert mindig a valóságról szólnak és a megélt élmények alapján írom. Volt miről írni. Minden ott van benne. Ősszel fog megjelenni. 12-13 kerül fel belőle.”

Hosszú kihagyás után május 22-én lép majd színpadra Pataky Attila, egy 2 órás műsor, egy streamkoncert keretében. Ez vezeti majd be a járvány utáni, várhatóan és remélhetőleg a júniusi újrakezdést – mondta a zenész.

„Megpróbáljuk majd teljesen élővé varázsolni, a próbákon sikerült. Lesz 1-2 extra is hozzá és lesz egy chatelés, egy egy órás. Azaz leülünk és jöhetnek a kérdések.”

Facebook oldalunk:

FreeMix

A világjárvány, a betegség, a koncertek hiánya miatt brutálisan nehéz éve volt Pataky Attilának. De mint mondja, ebből is lehetett tanulni.

„Mindenkinek megvan a szabad választás lehetősége. Azok, akik ezen a súlyos állapoton átestek, azok általában félnek. Félnek, rettegnek, nem mernek élni, bezárkóznak, sötétségben vannak.”

„Én az életet választottam.”

„És mindenkinek ezt ajánlom. Az életet kell választani. Tenni kell, menni kell, merni kell, csinálni kell. Akkor az élet is téged választ. Meg kell tanulni újra mosolyogni, kezest adni, azt, hogy újra megölelhetjük a barátainkat, szeretteinket.”

Miklós Edit

Fotó: Youtube- AntroposHu Tv

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük