4 csillagjegy, aki hajlamos a nehéz és bonyolult kapcsolatokra

4 csillagjegy, aki hajlamos a nehéz és bonyolult kapcsolatokra

Néhány csillagjegy kapcsolatára nem csupán az öröm és a boldogság jellemző. Igen, sajnos létezik ilyen is.

4 csillagjegy, aki hajlamos a nehéz és bonyolult kapcsolatokra

A jó kapcsolat sok kommunikációt igényel, valamint együttérzést és megértést is. Csak így lehet a feszült pillanatokat túlélni, ez a kulcsa annak, hogy egy kapcsolat működjön hosszabb távon.

Azonban néhány csillagjegy nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal és a zűrök, zökkenők miatt elégedetlenek a kapcsolatukban. A szeretett személytől elvárják a változást, erre azonban saját maguk nem képesek. Csak arra várnak, hogy végre találjanak valakit, aki igazán megérti őket.

Vajon kik nyúlnak rendszeresen mellé a párválasztás során?

Bak

A Bak az a személy, aki sok időt tölt a boldogság megteremtésére, arra, hogy a saját igényeinek megfelelő embert találja meg és őt meg is tudja tartani hosszabb távon. Viszont pontosan az elvárásaik miatt elégedetlenek a kapcsolatokban és nem igazán veszik észre a másik értékét. Rengeteget fantáziál a tökéletes párról, azonban gyakran kerül olyan kapcsolatba, amibe többet képzel, mint amennyi valójában van benne.

Halak

A Halak gyakran elégedetlenek a kapcsolatokban, mert azt a benyomást keltik, hogy mindenkinek olyan jónak kell lennie, mint amilyen ő maga. A Halak számára nagyon nehéz túlélni azokat a pillanatokat, amikor a bizalmukat próbára teszik, és a csalódás pillanatait is. 
A Halaknak meg kell értenie, hogy kevésbé kellemes pillanatok is vannak egy kapcsolatban, és csak akkor, ha elfogadják ezt, akkor lehet boldog kapcsolatuk.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

Ikrek

Az Ikrek szeretne gondtalan életet élni, olyat, ahol élvezheti a szabadságot.Az Ikrek mindig a legjobbat akarja az életben, és a kapcsolatokban is. A legtöbb esetben a kiválasztottjuk nem felel meg az elvárásoknak, ami végső soron rendkívül boldogtalanná teszi az Ikrek jegy szülöttét. 
Ő csak egy olyan személlyel lesz elégedett, aki megadja neki a szükséges szabadságot, de ugyanakkor minden nap meg tudja lepni.

Mérleg

A Mérlegek állandóan valami újat akarnak a kapcsolatban, amelyben éppen vannak. Ez eléggé nehéz lehet, különösen, ha társuk az életben hajlamos a stabilitásra és a rutinos dolgokra. Ha ezt a feltételt nem tartják be, akkor a Mérleg úgy érzi, hogy nincs jó helyen, és ezért a kapcsolat elviselhetetlen lesz. 

Forrás: moimozg, brainum

Miklós Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük