Ezt jól eltévesztette: Kömlő helyett Komlóra utazott az énekes - Elmaradt a buli

Ezt jól eltévesztette: Kömlő helyett Komlóra utazott az énekes – Elmaradt a buli

Ezt jól eltévesztette: Kömlő helyett Komlóra utazott az énekes – Elmaradt a buli.

Hiába várták Varga Irént a rajongói Kömlőn, az énekesnő ugyanis nem jelent meg a koncerten. Az elmaradt bulinak igen egyszerű oka van: az énekesnő rosszul használta az ékezeteteket és így lett Kömlőből Komló.

Az énekesnő készült a koncertre, időben el is indult, ám a helyszínre érkezve szó szerint nem talált semmit. Nemhogy színpadot, de még a rendezvényt sem.

Az esetről egy kömlői lakos mesélt a Ripostnak. Állítása szerint Irénke tévedett. De nem az időpontot, hanem kilométereket, pontosabban a helyszínt illetően.

Az énekesnő a Kömlői fesztiválon lépett volna fel szombaton délután négykor. Ő viszont több száz km-el messzebbre utazott véletlenül, egy hasonló nevű városba. Nem Kömlőre, hanem Komlóra érkezett meg.

Ezt jól eltévesztette: Kömlő helyett Komlóra utazott az énekes - Elmaradt a buli
Ezt jól eltévesztette: Kömlő helyett Komlóra utazott az énekes – Elmaradt a buli

Az énekesnő úgy döntött a nagy távolság miatt inkább nem utazik el az igazi koncert helyszínre Kömlőre, hiszen úgysem érne oda a több órás út miatt, hanem inkább hazamegy.

Facebook oldal: FreeMix>>>

Varga Irén egyébként pillanatok alatt vált sztárrá, celebbé. Szinte minden közösségi médiában bele lehet botlani, szó szerint ontja magából a különböző témájú videókat.

Eleinte mémek sora készült belőle, csúfolták és kinevették, de később kinőtte magát és online sztárrá vált. Elképesztő nézettségű videókat készít, melyeket mára imád a netezők egy jó része. Van, amikor főz, van, amikor „csak” kiabál ordibál, vagy halandzsázik, vagy éppen énekel(get).

A YouTube-on is ismertté vált, ugyanis Montenegróban valóságshow-t is forgatott. A félórás kisfilmek szó szerint felrobbantották a netet. Epizódonként mintegy 400 ezren nézték végig az Irénke Álma sorozatot.

Most pedig, a jelek szerint, már koncert(eke)t is ad(na). Ehhez már csak egy kis helyesírás, szövegértés és némi földrajz alapismeretre is szüksége lenne. Legalábbis, ha ezt a mostani esetet nézzük…

Miklós Edit

Forrás: Ripost, Youtube


Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük