Tűpontos teszt, ami megmutatja mit titkolsz a lelked mélyén

Tűpontos teszt, ami megmutatja mit titkolsz a lelked mélyén

Tűpontos teszt, ami megmutatja mit titkolsz a lelked mélyén.

Az indiánok úgy vélték, hogy a totemek tartalmazzák a szellemek erejét, ami segít megvédeni őket a kártól, rossztól. Ez azonban nem minden: az ősi szent tárgyak amulettként működtek, és segítettek megérteni az emberi lelket, a történéseket és óvták, védték őket. Ez a különleges, őszinte és mély teszt is erre épül. Válassz ki egyet, ami leginkább vonz és nézd meg mit is jelent ez. Nem kell elsőre döntened, adj időt magadnak a választásra!

Tűpontos teszt, ami megmutatja mit titkolsz a lelked mélyén

1 – Ezt a titkot hozza felszínre a teszt:

Mindig tudod, hogyan kell viselkedni, bármilyen helyzetbe is sodor az élet. 

Ezért soha nem hozol helytelen döntéseket.

De az igazság az, hogy már nagyon eleged van ebből a tudatos, merev életből.

Ki akarsz törni, valami újat, szokatlant, váratlan akarsz tenni. Ki akarsz szabadulni a saját börtönödből! 

Ez a te legmélyebb titkod!

2, ha ezt választottad, ezt mondja a teszt:

Teszed a dolgodat, egyiket a másik után. Konkrétan, mint egy robot. Félsz, hogy lemaradsz, hogy valamit elfelejtesz, hogy kudarc ér, ezért mindig a legjobban akarsz cselekedni.

De már unod ezt.

Félsz, hogy az élet elrohan melletted úgy, hogy nem is élvezted ki a mindennapokat, a szépségeket, apróságokat.

Szeretnél lassítani, szeretnél pihenni, kimozdulni, csak úgy rácsodálkozni az életre, a benne található milliónyi apró gyönyörűségre.

Az eső illatára, a szivárvány szépségére, a másik ember mosolyára, a friss levegő energiájára, a szép színekre, melyek körülvesznek.

Magára az életre vágysz. Legbelül igen, erre vágysz.

3

Eddig nem igazán hagytad el a kényelmi zónádat. Olyan emberekkel veszed magad körül, akiket régóta ismersz, olyan helyeken jársz mindig, amit szintén ismersz, csak olyan dolgokat teszel, ami nem újdonság számodra.

Mindig minden könnyedén megy, de szeretnél végre harcolni az igazi álmaidért, a legmélyebb, régóta szívedet nyomó vágyaidért.

Szeretnél tenni a céljaidért, kitaposni az odáig vezető nehéz utat, akarod érezni, hogy keményen megdolgozol azért, amit nagyon szeretnél. Szeretnéd érezni azt, hogy igen, téged még motivál VALAMI!

Olyan nagyon, titkon fáj ez neked, igen, legbelül nagyon vágysz erre!

4

Nem érdemelsz kevesebbet másoknál, sőt! Annyit küzdöttél és harcoltál már, hogy a legjobbat érdemled.

Hogy mire van most szükséged? Figyelemre, tiszteletre, szeretetre és sikerre. Eljött a legmegfelelőbb pillanat, hogy megszabadulj attól a korláttól, amely zavarja a boldogságodat. 

Nagyon kevés az önbizalmad, nem becsülöd meg magad, azt aki vagy és amit eddig elértél. Kevésnek érzed magad, egy semminek, senkinek. Ez egy védőruha számodra, ami biztosítja, hogy nem kell megnyílnod másoknak, hiszen szerinted úgysem kíváncsi rád senki. Ez a félelem és gondolkodás azonban meggátol abban, hogy felszabadult és boldog lehess. Kezdj el küzdeni, mondogasd magadnak, hogy te is megérdemled a szeretetet, boldogságot, sikert, pont úgy, mint bárki más, hisz nem vagy kevesebb.

Te is képes vagy sikerekre, te is lehetsz boldog, csak higgy ebben. Engedd el a félelmeidet és végre olyan életed ehet, amire mélyen legbelül mindig is vágytál.

5

Most már készen állsz a szeretetre, jobban, mint valaha bármikor. Nem csak kapni szeretnél, de adni is.

Eddig féltél megnyitni a szívedet, mert mostanában sok csalódás ért és féltél nagyon az újabb kudarctól. De most eljött az idő, hogy leszámolj a félelmeiddel.

A múltat ​​el kell engedni, és ha képes leszel arra, hogy újra nyiss és újra tapasztalatokat szerezz, akkor meglátod más élmények, jobb élmények fognak érni.

Ha a gondolataid a félelemre koncentrálnak, akkor nem fogod észrevenni azt a lehetőséget, ami az egész életedet megváltoztathatná. Ezért nyisd meg a szívedet az új érzések számára. Csodálatos élményekben lesz majd részed és nagyon boldog leszel végre.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük