Ne várj kegyelemre: ez a 3 legkeményebb csillagjegy

Ne várj kegyelemre: ez a 3 legkeményebb csillagjegy

Ne várj kegyelemre: ez a 3 legkeményebb csillagjegy.

Ne várj kegyelemre: ez a 3 legkeményebb csillagjegy

3. helyezett – Kos

Amikor egy Kossal kommunikálsz, nagyon vicces és kellemes embernek tűnik. De vigyázz, ez csak a látszat! Első pillantásra senki meg nem mondaná, hogy a Kos valódi zsarnok. Megmutatja valódi arcát ha hirtelen nehézségek merülnek fel. Nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, és garantáltan rajtad fogják levezetni a feszültséget. Fuss, menekülj inkább!

A Kos nagyon kemény ember. Nincs olyan feladat, aminek ne szívesen és teljes erővel állnának neki. A nők egyenrangúnak érzik magukat a férfiakkal. Egy Kos előtt nem létezik leküzdhetetlen akadály.

A Kos lelkileg edzett, makacs ember. Könnyen beleállnak az adott konfliktusba, csak hogy bizonyítsák saját erejüket és igazukat. Nagy hanggal állnak ki bárki elé, nem rettennek meg semmitől és senkitől.

2. helyezett – Rák

Ki gondolta volna, hogy az aranyos, cuki, csupaszív Rák akár félelmetes vérszívóvá is képes átváltozni, akár egy pillanat alatt. Szívesen táncolnak mások idegein, ha kell és ezt nagyon élvezik. Gondtalan, humoros személy a Rák. Ugyanakkor sosem felejt. A haragosaira és azokra, akik bántották, mindig is emlékezni fog.

Ne várj irgalomra, ha megharagszik rád. Nehezen fogod tudni kiengesztelni, az biztos. Hosszú időbe fog telni, míg megbocsát… Ha egyáltalán eljön ez az idő.

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

1. helyezett – Skorpiók

Vonzó, ugyanakkor veszélyes személyiség a Skorpió. Ez a csillagjegy nagyon tisztában van a másik gyenge pontjával, hiszen azt mindig jó előre felméri. Ha kell, akkor pedig elég kemény csapást mér a gyenge pontokra, abban bízva hogy maximális szenvedést és kemény fájdalmat okoz majd neki.

Ugyanis a Skorpió mindig visszaadja, ha bántják.Képes hosszú időn át forralni a bosszút, méghozzá úgy, hogy mindeközben te erről semmit sem sejtesz. Kiváló színészek ugyanis. Bármit elő tudnak adni, amit és ahogy a helyzet megköveteli.

A Skorpió mindent megtesz a szerettei boldogsága érdekében, ha kell ezer és ezer akadályon vágtat át megállás nélkül. Vigyázz, meg ne sérts egy Skorpiót, mert a bosszú félelmetes lesz!

Miklós Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük