Friss információk az eltűnt 6 éves kislányról - Most jött a hír!

Friss információk az eltűnt 6 éves kislányról – Most jött a hír!

Friss információk az eltűnt 6 éves kislányról – Most jött a hír!

Vasárnap óta az egész ország az eltűnt 6 éves kislányt kereste. Összeszedtünk minden olyan fontos és hivatalos információt, amit közzétettek az elmúlt órákban. A hatalmas összefogás végül ezúttal szerencsés véget ért. A kislányt megtalálták, él. Tudta meg a FreeMix.

A gyermek megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik. A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/538/2022. kör. számon körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kámvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.” – írta meg a police.hu vasárnap.

1

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az egész ország összefogott és megmozdult annak érdekében, hogy megtalálják az eltűnt kislányt. Több olyan csoportban is megosztották a keresést, amely eltűnt személyekkel foglalkozik. Például az Eltünt Személyek Keresése Facebook csoportban is, folyamatosan frissítve az információkat:

„Azokhoz szólok most akik civilként vesznek részt a 6 éves kislány keresésében. Nem biztos hogy egy mozgásban lévő úgymond sétáló kislányt kell keresni, elképzelhető hogy kimerült elaludt, esetleg megíjedt és elrejtőzött, vagy baleset érte és eszméletlenül fekszik, nem fog válaszolni hiába kiabáljuk a nevét, ezért minden bokor alá minden üregbe mélyedésbe átereszbe be kell nézni, centiméterről centiméterre kell átkutatni mindent , a köd miatt rosszak a látási viszonyok és akár el is sétálhatunk mellette, a helyszínen lévő kutató mentő kollégáim képezve vannak ilyen kutatásra, minden technikai eszközt és kereső kutyákat is be fognak vetni, kövesse mindenki az ő utasításukat.”

„Az eltűnt gyermeket még nem sikerült megtalálni. Hosszú éjszakán vagyunk túl, de még eddig a pillanatig sajnos nem találták meg a kutatásban résztvevők a Pér külterületéről eltűnt 6 éves kislányt. Szolgálatunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kérésére kapcsolódott be a keresésbe, ahol különböző önkéntes mentőszervezetek és hivatásos egységek, rendőrök, tűzoltók, helyi lakosok, vadászok, polgárőrök közel 200 fővel vettek részt a kutatásba. A munkálatok folytatódnak és mi is megyünk vissza a helyszínre hamarosan.” – írta a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.

„RIASZTÁS❗❗❗ Vasárnap este 18 órakor érkezett a riasztás a Győri R.K-tól az MMSZOSZ Balassagyarmati mentésirányítási központján keresztül, miszerint Töltéstaván egy 6 éves kislánynak nyoma veszett 16 óra magasságában. Egyesületünk azonnal reagált,és együttműködő parntereinkkel a helyszínre siettünk! 20:00 órakor Mex második kutyaként lett indítva az eltűnés helyszínén ahol Floyd után egy közel azonos nyomot járt be. Floyd a vezetőjét idő közben a 81.es főútra vezette ki ahol a rendőrök és mentőcsapatok kísérték, Mex ebben az időben már pihent és Floyd leváltására indultunk a főútra aki már eddig több kilómétert tett meg.”

„Mex újbóli indítása után két kilóméter múlva a család egyik házához ért ahol a kislány 24 órával korábban a családtagok elmondása alapján rövid ideig tartózkodott az édesanjával. Egyértelmű jelzéssel adta Mex tudtomra hogy a kislány járt ott, 3-4 alkalommal tért vissza a házhoz miközben a környező utcákon kerestük..a ház és környéke tüzetes átvizsgálása nem hozott eredményt sajnos.”

„Ezután pihenő és újbóli indítás következett ekkor a Mex a közel két kilóméterre lévő M1 es autópálya felhajtó csomópontjához vezetett minket ahol a munkája véget ért! Mex hihetetlen fegyelemmel és kitartással dolgozott 3 órán keresztül, tudta érezte hogy egy kislányt keresünk és itt nincs helye fáradtságnak. Hajnali 1 órakor hagytuk el a helyszínt kimerülve ázottan és nehéz szívvel ugyanis a 300 fős kereső csapat addig az időpontig nem járt eredménnyel.”

„Remélhetőleg a gyermek épségben előkerül! Felsorolni lehetetlen lenne hogy kik vesznek rész a keresésben, ilyen horderejű akciót még nem láttunk. Rendőrök,Polgárőrök, Tűzoltók,Speciális egységek, és civilek sokasága van kint hogy a nyomtalanul eltűnt kislányt megtalálja!

Együttműködő partnereink ott voltak és segítették a kutatást.

Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány

Magyar Rescue 4×4

Tatabányai 4×4 Terepjárós ,Polgári Védelmi és Önkéntes Túzoltó Egyesület.” – olvasható a NOÉ Speciális Kutató-Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület Pákozd posztjában.

Most jött a hír, néhány perccel ezelőtt, fél 10-kor tudtuk meg, hogy a kislányt megtalálták, épségben!

A Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület adta hírül a Facebookon:

„Megvan a kislány épségben ❤

A hírt Nagy László eltűntkereső is megerősítette.

„Igen, megvan a kislány, életben van. A péri reptér közelében a szántóföldön látta meg egy siklóernyős. Vizsgálják a mentősök. „

Miklós Edit

police.hu, Facebook

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük