Hangosan sírt a nő, hogy meg akar halni, beugrik a Dunába - Videó

Hangosan sírt a nő, hogy meg akar halni, beugrik a Dunába – Videó

Hangosan sírt a nő, hogy meg akar halni, beugrik a Dunába – Videó

A budapesti rendőrök egy 21 éves külföldi nőt húztak vissza a Margit híd pillérjéről, mert a vízbe akart ugrani.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. november 27-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába.

Tudta, hogy veszélyes, ám a következő pillanatban Mihály Roland r. őrmester már a híd pillérjének a külső oldalán közelített az egyetemista lány felé, hogy megmentse az életét.

„Kollégáink november 27-én kora este kaptak riasztást arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába. A VI. és XIII. kerületi járőrök szinte egyszerre, három percen belül a kétségbeesett fiatal nőhöz értek, aki sírva mondta a rendőröknek, hogy meg akar halni.”

Tisztában voltam a veszélyekkel, de nem erre gondoltam. Nekünk ezt kell tennünk, mindent meg kellett próbálnunk, hogy megmentsük a lányt. – mondta az intézkedésről Mihály Roland r. őrmester.

Míg az őrmester átmászott a korláton és megkerülte a keskeny beton pillért, társa Nádasdi Csaba r. őrmester szóval tartotta a zokogó nőt.

Angolul tudtam beszélni a lánnyal, folyamatosan szóval tartottam és próbáltam megnyugtatni. Közben a VI. kerületi kollégákkal figyeltük Rolandot, hogy mikor ér oda a lányhoz. – vette át a szót Nádasdi Csaba r. őrmester.

A folyamatos kommunikáció közben Mihály Roland r. őrmester meg tudta közelíteni a fiatal nőt, majd rögtön megragadta a kabátját, társai pedig őt biztosították.

Miközben megfogtam a lányt, a másik kezemmel Csabába kapaszkodtam. – mesélte Roland.

Miközben Nádasdi Csaba r. őrmester a társát biztosította a VI. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai, Zsikla Hunor r.hadnagy, valamint Bozsoki Sándor r. törzsőrmester megfogták a lányt és a ruhájánál fogva átemelték a korláton és biztonságba helyezték.

Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték.

„Gratulálunk kollégáinknak, hogy bátorságukkal, gyors, és higgadt intézkedésükkel megmentették a fiatal lány életét!”

A videó az alábbi linken érhető el:

www.facebook.com/1625295504364187/videos/556080783021159

police.hu

Facebook oldal: FreeMix>>>

Legyél a támogatónk, segítsd a FreeMix működését!

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük