Visszatérő álmok

5 visszatérő álom – Ezt jelenti, ezt üzeni

5 visszatérő álom – Ezt jelenti, ezt üzeni

Az álmainknak jelentésük van, üzennek valamit. Ha pedig olyan álomról van szó, amit többször visszatér, érdemes utánajárni annak, hogy ez vajon mit is jelent számodra.

Vannak visszatérő álmaid? Nézd meg mit jelentenek!

1. Esésről álmodtál?

Az álmod azt üzeni, hogy most nagyobb személyes térre és önmegtartóztatásra van szükséged. Félsz a kudarctól, a hibától. Azt is jelezheti, hogy az életedben jelenleg van valami kockázatos, egy olyan dolog, ami bizonytalanság érzését kelti benned. Lehet, hogy túlterhelt vagy és olyan személy irányítása alatt állsz, aki teljesen rád telepszik. 

Ha nagy döntést fontolgatsz, vagy ha az életedet nem érzed most  teljesen szilárdnak, akkor most meg kell állnod kicsit. Szükséged van olyan tevékenységekre, amelyek örömmel töltenek el, amelyek kikapcsolnak, ellazítanak. Szükséged van Én időre, ami megadja neked azt az erőt és lendületet, ami átsegít életednek ezen a nehezebb szakaszán és a kihívásokat teljes erővel tudod megoldani.  

2. Repülésről álmodtál?

A repülés az álomban azt jelenti, hogy az életedben erősödik az az érzés, hogy tovább kell lépned és nyitnod kell az új felé. Úgy érzed semmi sem tud megállítani, a céljaid elérésében senki sem tud megakadályozni, érzed azt, hogy az életed, érzelmeid irányítása a te kezedben van.

Amikor repülsz álmodban azt jelenti, hogy végre megszabadulsz egy tehertől, ami eddig a válladat nyomta, vagy pedig ez hamarosan be fog következni. Felszabadító érzés tölt el, mert egy fájdalmas dolgot, érzést végre el tudsz, el tudtál engedni. Vagy pedig el akarsz engedni. Szárnyalsz, új magasságokat, új szinteket érsz el.

3. Álmodban találkoztál egy sztárral, ismert emberrel?

Sikeres időszakban élsz jelenleg, úgy érzed a cselekedeteid összhangban állnak a szíveddel, lelkeddel. Úgy érzed tetteidnek óriási jelentősége van.

Ez olyan időszak jöhet, amikor még több erőfeszítést kell tenned a sikerek érdekében. Amit most elkezdtél, működik, ne hagyd abba, jó úton jársz. Adja magadból 110 %-ot és ez elért eredmények álomszerűek lesznek.

4. Terhességről, gyermekről álmodtál?

A terhesség az életnek és a fejlődésének szimbóluma, ezért a terhesség álma azt jelezheti, hogy valami új van születőben az életedben. Új érzelmek, új kapcsolat, új munka, új cél vagy hobbi. Ez az álom egy utat mutathat.

A te utadat, hogy jó irányban haladsz, jó és helyes irányba fejlődsz. De sugallja a növekedés lehetőségét is. Figyelj az álmod után az érzelmeidre, ötleteidre, mert a tudatalattid üzen neked! Fontos döntések előtt állsz!

5. Üldöztek álmodban?

Az üldözés álma a szimbolizálja, hogy elmenekülsz vagy elkerülsz valamit, mert félsz szembenézni vele vagy elfogadni azt a való életben. Lehet, hogy jelenleg tagadó státuszban vagy. Ha ismeretlen személy vagy dolog üldöz, azt sugallhatja, hogy félsz, van valami amit tettél, vagy mondtál és félsz ennek a következményeitől. 

Ha azt álmodtad, hogy te üldözöl valakit  azt is jelentheti, hogy vágysz valaki szeretetére, szerelmére, figyelmére.  Szánj egy kis időt magadra, az érzéseidre, mitől tartasz, mitől félsz most a való életben. Gondold át azt is, hogyan lehetne megoldani a helyzetet. A segítségnyújtás mindig hasznos. Ha segítséget kapsz és ha adsz, akkor is.

Facebook oldalunk:

FreeMix       >>>

6. Elkéstél álmodban?

Ha erről álmodtál, itt az ideje a pihenésnek. Az életed egy nagy káosz, egy állandó sietés, kapkodás. Sok a stressz jelenleg, úgy érzed nyomás alatt élsz. Bár napi feladataink végrehajtása fontos, tudni kell, hogy az egészség a legfontosabb dolog, és ha a túl nagy felelősség miatt állandóan túlterhelt vagy, ez sok stresszt okoz.

Ennek pedig előtt vagy utóbb az egészséged issza meg a levét. Itt az idő arra, hogy egy kicsit megállj, pihenj.

Ezekre a csillagjegyekre éveken át tartó boldogság, szerencse, jólét vár

7. Meztelenségről álmodtál?

A való életben a ruhák szinte azonosítanak minket. Az aktuális hangulatunkat, személyiségünket. Elrejtik tökéletlenségünket, kiemelik előnyös részeinket. Mindez átvitt értelemben metaforikusan, pszichológiailag is értendő. Ha az álomban nem viselsz ruhát, akkor sebezhetőnek érzed magad nagyon.

 Félsz attól, hogy mások rájönnek ki is vagy valójában. Az érzelmeidet takargatod, de egy ilyen álom azt jelzi, hogy szinte rettegsz attól, hogy a külvilág megtudja mit is érzel. Nem szeretnéd, ha látnák milyen is vagy igazából. Egy álarcot viselsz. Próbáld meg a körülötted lévő falat szép lassan lebontani. Egy ilyen álom ezt sugallja, hogy ennek most van itt az ideje.

Miklós Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük