5 ok, amiért nem fogod megbánni, ha catering céget bízol meg

5 ok, amiért nem fogod megbánni, ha catering céget bízol meg

5 ok, amiért nem fogod megbánni, ha catering céget bízol meg

Vettél már részt olyan rendezvényen, ahová tudatosan felkészülve a finomságokra üres gyomorral érkeztél, ám csak a megszokott, előre csomagolt teasüteményekkel és ropival találkoztál, amelyeket igyekeztél fintorgás-mentesen fogyasztani? Esetleg nem volt felszolgálva az étkezési szokásaidnak megfelelő (laktóz-, glutén- vagy húsmentes) rágcsálnivaló? Ha nem szeretnéd, hogy a saját eseményed vendégei is hasonló kálvárián menjenek keresztül, sokkal inkább az: “Ez isteni!” mondatot hallanád a falatkákkal kapcsolatban, akkor ideje elgondolkoznod egy catering cég megbízásán!

Életünk során számos fontos esemény megszervezésével szembesülünk – születésnapok, eljegyzési bulik, esküvők, üzleti találkozók, céges rendezvények – csak, hogy néhányat említsünk.

A rendezvények megszervezése nem csak az energiádat nyeli el: nagyon költséges és időigényes is lehet. Talán te is igyekszel csökkenteni az esemény költségeit és talán az egyik első dolog, ami eszedbe jut, az az ételekkel és az italokkal kapcsolatos.

“Kinek van szüksége cateringre, ha én is megvásárolhatom az ételt? Sőt, süteményt is süthetek, és szendvicseket is készíthetek! Így minden sokkal olcsóbb lesz, igaz?”

Ha tökéletes élményt okoznál a vendégeidnek, akkor a válasz egyértelműen: nem.

5 ok, amiért szükséged van a catering cégek profizmusára

  • Idő és energia megtakarítása

Catering nélkül:

Már önmagában a kínálat kitalálása és a bevásárlás rengeteg időt vesz igénybe, pedig az ételeket még el sem kezdted összeállítani. Lehet, hogy a rendezvény megszervezésének többi részére nem is tudsz majd akkora figyelmet fordítani, amennyit szerettél volna – hiszen javarészt a konyhapultnál töltöd az idődet.

Cateringgel:

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő catering céget, akik olyan finomságokkal kápráztatnak el – már csak képekről is – amelyekről tudod, hogy a vendégeid imádni fogják! Egyeztess velük arról, milyen szendvicskékre lenne szükséged, vagy egyszerűen rendelj a webshopjukból, és már le is került a falatkák terhe a válladról.

  • Megkérdőjelezhetetlen minőség biztosítása

Catering nélkül:

Lehet, hogy nem te vagy a szendvicskészítés nagymestere, azonban a vendégeidnek el kell hinnie, hogy messze utolérhetetlenül te foglalod el ezt a helyet a trónon. Az összevissza vágott hozzávalókból álló, vizuálisan nem csalogató falatkák azonban nem erről fognak árulkodni.

Cateringgel:

A minőség itt nem kérdés: a friss alapanyagok és a kifogástalan hozzávalók profi kezek közé kerülnek. Ezek a szendvicsek egytől-egyig olyanok lesznek, mintha egy magazinból léptek volna ki. Nem csak frissességük és kinézetük, de az isteni ízeik is megkérdőjelezhetetlenek.

  • Allergénekre és ételérzékenységekre való maximális odafigyelés

Catering nélkül: A rendezvényt megelőzően érdemes utánajárni annak, hogy a vendégeid milyen allergiával és ételérzékenységekkel küzdenek. A megszerzett információból mindenképpen következtethetsz arra, hogy nagyjából hány “egyedi” falatkára lesz szükség, azonban fogalmad sincsen, hogyan készíthetsz számukra is olyan finom szendvicseket, amelyek nem üres kenyér korongokból, vagy egyszerű zöldségekből állnak.

Cateringgel: A catering cégek nem csak odafigyelnek arra, hogy az allergénekkel ne érintkezzenek a különleges kérésre készített szendvicsek, de abban is remekelnek, hogy az ételérzékenyek számára is olyan falatkákat biztosítsanak, amelyek nem térnek el a “rendes” szendvicsek izgalmától.

  • Emlékezetes és kiváló esemény

Catering nélkül: Az esemény lelke az étel. Éppen ezért, ha valaki korgó gyomorral érkezik, és azzal is távozik, bármilyen szép is volt a dekoráció, barátságosak voltak a vendégek vagy remek volt a zenekar, akit felbéreltél, nem fog jó emlékekkel távozni.

Cateringgel: Ha finom falatokkal készülsz, az elégedettséget ébreszt – a jóllakott vendég pedig boldog vendég. Az a vágyad, hogy a partidat az évszázad eseményeként emlegessék? Akkor a catering lesz az, ami ezt megadhatja neked!

  • Jó hangulat, tartalmas beszélgetések

Catering nélkül: Az első beszélgetések ismeretlenek között majdnem minden esetben arról szólnak, hogy melyik falatkákat próbálták eddig, és mi a véleményük ezekről. Ha senki sem tud jót mondani a kínálatról, a negativitás hamar megöli a csevegések lelkét, és mindenkit unottan fogsz találni, egymástól távol.

Cateringgel: Van jobb érzés annál, mikor a rendezvényed helyszínét hangos nevetés és szüntelen duruzsolás hangja tölti be? Ehhez hozzájárulnak a finom ételek is. A vendégeid egymást fogják buzdítani a különböző szendvicsek kipróbálására, majd mélyebb témákba is beleáshatják magukat, mikor már komfortosak a másik féllel.

A catering nem csak leveszi az étkeztetés terhét a válladról – az eseményed fénypontja lehet, a vendégeid elégedettségmérője pedig gyorsan ki fog akadni, ha különleges ízekkel és ellenállhatatlan finomságokkal kényezteted őket.

Van jobb érzés annál, mikor a házigazda annyira figyelmes, hogy még a szendvicsekből is a legjobbat szánja az érkezőknek?

Válaszd az Oryx ízeket!

Az Oryx ízek egy családi vállalkozás, termékeink pedig hosszú távú kísérletezések eredményei: szendvicseink, hidegtálaink és falatkáink bármely eseményre felhelyezik a koronát.

Céljuk, hogy mindenkinek magas szintű kulináris élményt tudjanak nyújtani, kiváló minőségű, művészi, kézműves megjelenéssel.

Biztosítsd be a rendezvényedet catering fronton!

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük