Angyali üzenet érkezett hozzád - Nézd meg!

Angyali üzenet érkezett hozzád – Nézd meg!

Angyali üzenet érkezett hozzád – Nézd meg!

Nem kell kapkodni a döntésnél, egyetlen angyalt választhatsz csak, így érdemes alaposan átgondolni, vajon melyik is érkezett hozzád. 

Angyali üzenet érkezett hozzád - Nézd meg!

1. Angyal

Ez az Angyal megvéd téged minden rossztól, ami most következni fog. Lesznek problémáid, de hamar és könnyen meg fognak oldódni. Könnyen át fogsz vészelni minden nehézséget és mindenre találsz megoldást, így a nehézségek nem megtörnek majd, hanem energiával és tettvággyal fognak elönteni.  Bátran cselekedj, az Angyalod meg fog védeni. 

  2. Angyal  

  Most nem kell félned semmitől, a vágyaid ugyanis az Angyalnak köszönhetően sikerülni fognak. Bármibe belekezdhetsz, amiről csak eddig álmodni mertél. Eljött a te időd, cselekedj!

3. Angyal

Nagyon érdekel valami téged. Ez lehet új munka, utazás, új ember akár. A kíváncsiságodnak bátran adj teret, ha mersz lépni, nyitni, akkor csodás időszak vár rád, kellemes érzésekkel, vidám és boldog pillanatokkal.  Egészen új alapokra helyezheted az életedet, hosszú távra tervezhetsz, az Angyalod segíteni fog.

4. Angyal

Ez az Angyal segít abban, hogy hamarosan egészen remek, szép híreket kapjál. Ez váratlanul fog érni, már nem is számítottál semmi jóra, sőt szinte már le is mondtál a boldogságodról. Ez az üzenet visszahozza minden reményedet és a nap újra kisüt benned, körülötted. Új színekben fog pompázni a szíved és úgy érzed igen, végre jó helyen vagy!

5. Angyal

Az Angyal segít elhozni neked az igaz szerelmet. A régi érzések a párod iránt felélednek, ha pedig társkeresésben vagy, megtalálhatod életed szerelmét. Mindkét esetben egy apró véletlennek köszönhető ez. Mindened izzik majd a szenvedélytől, a szíved pedig mély, őszinte, tiszta szerelemmel lesz teli. Olyan érzésekkel, amelyek soha, de soha nem fognak elmúlni. Ez a kapcsolat ugyanis tartós lesz, ő lesz életed párja.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: zen.yandix

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük