Te mennyire vagy erős és kitartó? Most kiderül!

Te mennyire vagy erős és kitartó? Most kiderül!

Te mennyire vagy erős és kitartó? Most kiderül!

Ez a teszt nagyon mély és találó!

Itt most gyors döntésre van szükség, nézz rá erre a képre és ami rögtön, azonnal vonzza a tekintetedet, az lesz a te kártyád.

Te mennyire vagy erős és kitartó? Most kiderül!

Olvasd el mit jelent!

1-es kártya:

Mindig is kitartó voltál, a kitűzött célt eléred akkor is, ha ez sok idődbe és türelmedbe, munkádba kerül. Soha nem adod fel. Céltudatos, erős személy vagy.

De vigyázz, mert a siker csúcsán lehet a legnagyobbat bukni. Főleg akkor, ha elfelejted azt a rengeteg lépcsőfokot, amin felküzdötted magad. Sose felejtsd el honnan indultál.

2-es kártya:

Ha valamit el akarsz érni, akkor legyőzhetetlen vagy. Félelmetes harcos vagy, ha kell a céljaid elérésében foggal körömmel küzdesz, kitartasz.

Tele vagy szenvedéllyel, a lelkedet sosem adod fel a célokért, inkább keresel egy becsülettel járható utat. Sosem gázolsz át másokon, akkor sem, ha tudod, ezzel előrébb juthatnál.

3-as kártya:

Képes vagy arra, hogy a világot jobbá tegyed, hogy megváltoztasd, szebbé tedd a dolgokat. Tetteidnek ereje van, könnyedén létrehozol valamit, de ha kell, ugyanilyen könnyen fel is égetsz mindent magad körül.

Nem nézel hátra, csak előre. Nem hagyod magad befolyásolni, azt teszel, amit te akarsz, senki sem szólhat bele az életedbe, döntéseidbe. Egy igazi szabad ember vagy, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

4-es kártya:

Nagyszerű álmaid és elképzeléseid vannak az életről. Sokszor átlépted már a határaidat. Bátor vagy. Akárhányszor leterít az élet, te mindig talpra állsz. Ez pedig mindig megerősíti a lelkedet.

Mivel sokat tapasztaltál már az életben, segítő kezet nyújtasz a bajbajutottak számára. Türelemmel és tiszta szívvel állsz az emberekhez, még mindig, pedig rengeteg csalódás ért már.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: onedio

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük