Egyetlen szimbólum feltárja az életed legapróbb titkait

Melyik a kedvenc szimbólumod? Tűpontos, őszinte teszt

Melyik a kedvenc szimbólumod? Tűpontos, őszinte teszt

Egyszerű feladatot lesz, ám a döntésnek fontos szerepe van. Teszt, ami az életedről szól. Nézd meg alaposan az alábbi szimbólumokat és válaszd ki azt, amelyik leginkább vonzza a szívedet, lelkedet, tekintetedet. Melyik a kedvenc szimbólumod?

Nem kell elsőre dönteni!

Egyetlen szimbólum feltárja  az életed legapróbb titkait
Egyetlen szimbólum feltárja az életed legapróbb titkait

Oroszlán

Ha ezt a szimbólumot választod, óriási felelősség nyomja a válladat, ami igen erős nyomást gyakorol az életedre. Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, próbálod építgetni az életedet.

Az oroszlán szimbólum azt mutatja, most szükséged van egy kis lassításra még nagyobb összpontosításra, mert észre kell venned azt a dolgot, ami miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd, ahogy megérdemelnéd.

Hiba van a gépezetben, muszáj megkeresned!

Homokóra

A homokóra szimbolizálja az időt. Ami valóban fontos szerepet játszik az életedben. mindig minden idődet beosztod, tele vagy határidőkkel és elvégzendő feladatok listájával.

Mindig mindent szeretsz időben elvégezni, nagyon fontos számodra, hogy az egész napod meg legyen tervezve. Enélkül úgy érzed céltalan lennél. A homokóra szimbóluma azt üzeni neked hogy az idő rabja vagy.

Nem csupán a jelenedben, hanem a múltad miatt is. Egy rossz élmény miatt fontos számodra az ilyen fokú szervezettség, viszont talán épp itt az ideje, hogy próbálj meg néha lazább, spontánabb is lenni.

Sokkal több és szebb élmény fog érni!

Hold

A hold mély rejtett érzelmeket szimbolizál. Ha ez a karakter vonzotta a figyelmedet, olyan érzések lakoznak, amelyek megakadályozzák, hogy el tudd magad engedni. Félsz feloldódni, félsz kiadni magad.

Valaki nagyon mélyen megbántott, emiatt az önbizalmad is szinte a nullára csökkent. Nem mered elengedni magad és egy álarcot viselsz azóta, mert félsz, hogy az igazi énedet nem fogják szeretni.

A rossz élményeden tanulj meg felülkerekedni. Ezt üzeni a Hold szimbóluma. Dobd el az álarcot, mert ami alatta van, az az igazán értékes!

Kulcs

A kulcs az élet ösvényéhez kapcsolódik. Így, ha ezt a szimbólumot választottad, a lelked válaszokat kér.

Fordíts magadra, a lelkedre több időt, mert most el kell döntened merre tovább, mi a te utad, a te ajtód, amin érdemes bemenni.

Meg fogod találni azt, amit keresel az életben, de ehhez idő és türelem kell, no és persze, hogy igenis, neked is létezik az az út, amin ha haladsz, minden lépés boldogságot és elégedettséget fog okozni.

A kedvenc szimbólumod a kéz?

A szabadság a te kezedben van. Ha ezt a szimbólumot választottad, úgy érezheted, hogy a külső erők által csapdába estél.

Most van itt a megfelelő idő, hogy megnézd, megvizsgáld a körülményeket, mik vezettek a jelenlegi helyzethez. Sok fájó dolgot kell végig venned, mire eljutsz a megoldásig, ez egy érzelmi hullámvasút lesz.

Számolj le azzal, ami szomorúságot okoz, ami visszahúz, nehéz lesz, de meg kell tenned. Mert így nem tudsz boldog lenni.

Itt az ideje új dolgok felé nyúlnod, legyen szó emberekről, kapcsolatokról, munkáról….

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Kép: parenting

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük