Alpinista ablaktisztítás

Alpinista ablaktisztítás

Ha nagy magasságokban van szükség felület-, illetve ablaktisztításra, de nem szeretne súlyos összegeket költeni állványok bérlésére, sem a kelleténél több időt fordítani a szükséges munkavégzésre, akkor a megoldás az alpinista ablaktisztítás. Az állványok összeszerelése, szétszedése, szállítása, mozgatása időigényes és költséges.

Ezzel szemben az alpintechnikával rengeteg pénzt és időt lehet megspórolni.

Ráadásul a megfelelő tudással és gyakorlattal rendelkező alpinista takarító olyan helyekre is befér, eljut, ahova állványt lehetetlen lenne elhelyezni.

A megfelelő felszereltséggel, gyakorlattal tapasztalattal, szaktudással rendelkező alpinista takarítóknak nem jelent problémát a túl magasan található tisztításra váró felület, sem a körülményesen, nehezen hozzáférhető ablak, vagy üveg sem.

A legszigorúbb biztonságtechnikai szabályokat betartva a legmagasabb szaktudással, minőségi alapanyagokkal nem gond többé az ablaktisztítás, még a magasban sem.

A speciális kötél segítségével az alpinista bárhova eljut, gyorsan és biztonságosan.

Ha pedig elért a munkavégzés helyszínére, a ragyogó felület garantált lesz. Az ablak hosszú ideig tartó cseppmentes ragyogását vízlepergető, portaszító, magas minőségű speciális tisztítószerek és a legkorszerűbb takarító eszközök biztosítják.

A professzionális tisztítószerekkel a gyakorlattal rendelkező alpinista takarító a legnehezebben elérhető, legkoszosabb felületeket is újjá tudja varázsolni.

Csillog-villog az ablak, az üveg, a keret, a párkány a magasban is.

A speciális feladat speciális szaktudást igényel. Ha megbízható, tapasztalt, képzett, magas színvonalon dolgozó, korrekt szakemberre és gyors, precíz munkavégzésre van szükség, akkor a Korrekt Takarítás a legjobb megoldás.

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük