nyaraló-teszt

Melyik nyaraló a kedvenc? Tűpontos és mély lélek-teszt

Melyik nyaraló a kedvenced? Szívbemarkolóan mély, tűpontos lélek-teszt következik, mely tényleg a szívedbe, lelkedbe lát és olyan dolgokat tár fel rólad, amit nem is hinnél. Csodálatos üzenete van ennek a tesztnek, segít megérteni dolgokat, helyzeteket, problémákat.

Egyetlen dolog indít el ezen a lélek utazáson: a 4 nyaraló közül válaszd ki a kedvencedet. A választásra nyugodtan szánj időt, nem kell kapkodni. Amelyikhez a legszívesebben mennél, azt válaszd.

Kezdhetjük?

Melyik nyaraló a kedvenced? Szívbemarkolóan mély lélek-teszt

1. nyaraló tetszik a legjobban?

Teljesen megbízol saját magadban és a körülötted élőkben is. Soha, senkiről nem feltételeznél rosszat és mindig, mindenkiben a jót keresed.

Nem bánod, ha monoton munkát kell végezned, mert számodra még ez is tartogat kreatív feladatokat, ezt is pozitívumként éled meg. Soha, semmibe nem unsz bele, mindenhez a legnagyobb lelkesedéssel állsz hozzá.

Szereted az egyszerű dolgokat, a rendszert az életedben. Ritkán mutatod ki a fájdalmadat, könnyeket csak kevés alkalommal ejtesz, mert azt szereted, ha az emberek szemében te erősnek tűnsz és nyugodtnak.

Azonban ha egyedül vagy, nem szabsz gátat az érzelmeidnek, kiadsz magadból mindent, de csak akkor ha senki sem látja. Magabiztosságod és nyugalmad az, ami miatt az emberek szívesen keresnek meg téged a problémájukkal és gyakran támaszkodnak rád. Szereted ha fontos vagy másoknak… Erőt ad és célt.

https://freemix.hu/2023/04/17/mely-lelek-teszt-milyen-ember-vagy/

2

Teljesen el tudsz merülni a gondolataidban, folyamatosan agyalsz valamin. Ha valamit kitalálsz, egészen sokáig tudsz azon gondolkodni, hogyan is valósíthatnád meg, lépésről-lépésre tudsz terveket szövögetni.

Tiszta a lelked, az emberi gonoszság szó szerint mellbe vág téged és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. A szíved óriási, sokszor sok emberen segítettél már, de sajnos előfordult olyan is, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal és emiatt óriásit csalódtál.

Mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is. Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet.

https://freemix.hu/2023/04/18/mikor-szulettel-az-utolso-szamjegy-mindent-elarul-rolad/

3.

Szereted az életedet, a munkádat. Őszintén nyitsz minden ember felé és mindig adsz időt a másiknak, hogy beszélhessen a problémáiról.

A szakmádban is örömödet leled, vannak hobbijaid és baráti társaságod is. Ritkán mondasz nemet, ha ez megtörténik, akkor annak nyomós oka kell, hogy legyen.

Szíved szerint az egész világ problémáját meghallgatnád és mindig mindenkin segítenél. Sajnos ezt nem tudod még te sem megoldani, de azt vallod, meg lehet és meg is kell próbálni…

Neked is vannak gondjaid, de erről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Míg mások megmentője vagy, addig a saját életed gondjait a szőnyeg alá söpröd és úgy tekintesz rá, hogy amivel nem foglalkozol, az nem is létezik. De ez nem túl jó stratégia.

Adj időt magadra is, foglalkozz a problémákkal, mert előbb-utóbb elhatalmasodnak és akkor sokkal nehezebb lesz rátalálni a megoldás kulcsára.

4

Imádod az életet, úgy, ahogy van. Minden pillanatot megélsz, szinte szívod magadba mindazt, amit körülötted látsz, érzel.

A világ teli van pozitív energiákkal és te ezt érzed is. Imádod a kalandokat, az újdonságokat, szeretsz utazni, pörög veled az élet.

Teli vagy energiával és jókedved ragadós. Szívesen keresik az emberek a társaságodat, mert melletted elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat.

Rengeteg ötleted van, de a gondolataid cikáznak villámgyorsan, emiatt pedig nem mindig fejezed be azt, amit elkezdtél. Szenvedélyes, imádnivaló ember vagy.

Maradj mindig ilyennek!

Tetszett? Írd meg mit láttál meg először! Osszad meg másokkal is!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük