Horoszkóp! Ennek a 3 csillagjegynek a család a legfontosabb

Horoszkóp – Ennek a 3 csillagjegynek a család a legfontosabb

Horoszkóp – Ennek a 3 csillagjegynek a család a legfontosabb.

Horoszkóp! Ennek a 3 csillagjegynek a család a legfontosabb
Horoszkóp! Ennek a 3 csillagjegynek a család a legfontosabb

Bika horoszkóp

Nem tudja elképzelni az életet szerelem nélkül. Ezt mondja ez a horoszkóp. Neki lételeme az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, vággyal teli, szenvedélyes, olyan társ, aki értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre.

Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatának. Szenvedélyes természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. Nem siet, szereti kiélvezni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes.

A szíve teljesen nyitva áll a társa előtt.A minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét. A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni.

Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első. És ezért képes harcolni is a legínségesebb időkben is.

Facebook oldal: FreeMix>>>

Rák

Félénk, érzelmes, romantikus gondolkodású csillagjegy. Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor a Rák végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik.

Hihetetlen szenvedélyessé, érzékivé válik, aki szereti megtapasztalni az újat, a jót. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny lelke van, de a szeretett ember mellett hegyeket képes megmozgatni. 

Tökéletes szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. 

Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára. Sosem hagyná őket magukra.

Halak

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, aki megragad minden alkalmat, lehetőséget. Nehezen állapodik meg, mindig keresi a jobbat, emellett örök álmodozó.

Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelemért mindenre képes. Nehezen állapodik meg, sokáig képes hazudni magának a valós érzelmeiről.

De ha végre biztonságban érzi magát és képes teljesen megbízni a másikban, akkor lenyugszik és szép lassan teljesen kinyílik. Bármit megtenne a párjáért, bármit.

Tűzön-vízen átmenne érte és sosem hagyná cserben. Ha igazán szeret a Halak, mindig ott fog állni bástyaként, védelmezőként a párja mellett és a legnehezebb időkben sem fogja elhagyni.

Tetszett ez a különleges horoszkóp?

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük