Mit láttál meg először a képen? - Fontos dolgot jelent

Mit láttál meg először a képen? – Fontos dolgot jelent

Nagyon egyszerű tesztet hoztam nektek, ami egyszerre érdekes és szórakoztató. Adott egy összetett kép, amelyen egyszerre több minden is látható. Minden ember más, másképp érzékeljük a dolgokat és éppen ezért, több ember többfélét pillanthat meg rajta először.

 

Pontosan ez a célja ennek a feladatnak.

 

Nézz rá, majd ami először megragadja a tekinteted, az fogja a legpontosabb jellemzést adni. Ez a teszt a közeljövőről árulkodik.

Mit láttál meg először a képen? - Fontos dolgot jelent

 

Jó szórakozást!

 

Mit láttál meg először a képen?

Csecsemő

Tisztaság jellemzi a következő időszakot.  Jó eredményeket érhetsz el, tele vagy szuper ötletekkel és számos fontos, nehéz döntésben tudsz végre előrébb jutni. Szinte kitisztul a fejed, átlátod végre a sok kérdőjelt, a sok bizonytalanságot, ami eddig uralkodott a lelkedben és bizony mély nyomokat hagyott rajtad a mindennapjaid során. Minden kitisztul benned és körülötted. A jólét vár rád. Megdolgoztál érte, nem adtad fel soha, megérdemled!

Angyalok

Egy kellemes és teljesen váratlan meglepetés rád a közeljövőben.. Ha valahová mész, utazol, akkor az utadat váratlan események fogják beragyogni. A lehetőséggel élni fogsz, megragadod és a sarkad állsz majd, hogy igen, eljött a te időd végre. Nem hagyod többé, hogy mások befolyásoljanak, végre magaddal is szeretnél törődni, a saját álmaidért akarsz végre harcolni. Mintha egy mély és nyomasztó álomból ébrednél fel, ezt fogod érezni. Újra visszanyered a régi energiáidat, erődet. Ezt pedig a környezeted is észreveszi majd. Lesz olyan személy, aki megint vissza akar húzni, de most már nem hagyod magad. Ez a te életed. Úgy fogod ezentúl élni, ahogy neked tetszik és nem mások szabják meg a játékszabályokat!

Emberek

Sok gond és nehézség jellemzi most az életedet. Úgy érzed, mintha elvesztél volna egy útvesztőben és nem tudod merre indulj, hol a kiút. Zakatol állandóan a fejed, hova, merre tovább. Nem szabad feladni, minden meg fog oldódni, de az oda vezető út kissé döcögős lesz. Mindig keresed majd a megoldást és egy váratlan segítség is belép az életedbe. Ezentúl nem félsz majd attól, hogy kimutasd ha baj van, ha fj valami. És nem félsz többé elfogadni a segítő, támogató kezet sem. Rá fogsz jönni, hogy nem kell mindig, mindent egyedül megoldanod és végül el fogod hinni, hogy az élet nem állandó harcokból áll. Meglátod az apró szépségeket is magadban, körülötted és ha ide eljutsz, az egész életed megváltozik majd.

Középen a nagy kép, amelyen egy kisgyermek látható

Végre el tudod majd engedni a múltad fájó fejezeteid és ezentúl nem nyomja rá bélyegét a lelkedre. A mának tudsz élni, el kezdheted tervezgetni a jövődet. Felszabadultál, úgy érzed. Megtanultad, hogy a múlt az hozzád tartozik, bármi is történt, bárhogy is fájt. Az tett olyanná, amilyen most vagy. Kár a régi események, érzések miatt szomorkodni a jelenben, hiszen nem tudod a múltat megváltoztatni. Életednek most új szakasza kezdődik, a terheket ledobtad a válladról és a lelked sokkal könnyebb lett. Mindig csak előre nézz, ne hátra.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: brightside

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük