Ez a nő megetette a rókacsaládot, döbbenetes, ami utána történt - Videó

Ez a nő megetette a rókacsaládot, szívszorító, ami utána történt – Videó

Ez a nő megetette a rókacsaládot, döbbenetes, megható, ami utána történt. 25 évvel ezelőtt tévedt egy skóciai nő udvarába a rókacsalád, nem voltak túl jó állapotban, éhesek voltak. Sharon Hughes otthonában már élnek háziállatok, kutya és macskák is, de most kiderült más állatok is képesek vele különlegesen mély kapcsolatba kerülni.

A rókacsalád és az utódok is hosszú, hosszú évek óta, egészen pontosan több, mint 2 évtizede rendszeresen meglátogatják a skóciai nőt. Imádják egymást.

@shazzababie

Saturday Morning 7am breakfast gang…

♬ original sound – Sharon Hughes220

Aranyosan, egymás után érkeznek, majd türelmesen leülnek a kertben és várják a nő felbukkanását. Aki mindig ellátja őket finomságokkal, sőt, még az állatorvossal is rendszeresen kommunikál az állatok állapotáról. Videót készít a rókákról és ha a doki úgy látja bármelyik rókának szüksége van kezelésre, a felírt és kiváltott gyógyszert belerejti az ételbe és így adja oda az érintett rókának.

@shazzababie

Little Charles the cub is starting to hang out with the big boys and girls… AND NO RAIN 😀 #wildlife #sausageroll #fox #animalsoftiktok #foxy

♬ original sound – Sharon Hughes220

Sharon rendszeresen oszt meg videókat a különleges családtagokról az Instagramon és a TikTokon is. Ez már a negyedik generációja a rókacsaládnak, amelynek tagjai lelkesen látogatják a nőt.

Jelenleg 8 róka alkotja a családot. Sharon mindegyiknek adott egy nevet és ha a nevükön szólítja őket, bizony hallgatnak rá és odamennek hozzá.

A róka és ember különlegese kapcsolatára rengetegen kíváncsiak a közösségi médiában.

@shazzababie

they want 2nd helpings this morning… I think they missed me last week bless them… they were still getting fed by a neighbour but I don’t think she talks to them lol 😆 #foxy #animalsoftiktok #fox #sausageroll #wildlife #cutestfamily #cat

♬ original sound – Sharon Hughes220

Forrás>

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük