Ez a 4 csillagjegy könnyen elrabolja az ember szívét

Ez a 4 csillagjegy könnyen elrabolja az ember szívét

Akadnak olyan csillagjegyek, akiknek sok munkába kerül a másik nem meghódítása, míg akadnak olyanok is, akiknek még erőlködniük sem kell. Most ez utóbbiak táborát mutatjuk be!

Ez a 4 csillagjegy könnyen elrabolja az ember szívét

Íme 4 csillagjegy, aki könnyen elrabolja az ember szívét:

Ikrek

Az Ikrek a nő megjelenésében bájos és vonzó. Mágikus hatalommal rendelkezik, könnyen felhívja a férfiak figyelmét. Lenyűgöző pozitív érzelmi energiákat bocsáthatnak ki, és hamar közel kerül a férfi szívéhez.

A Ikrek természetének kettőssége ugyanakkor néha problémákat is okozhat, hamar szeretné megszerezni a másikat, de türelmetlensége miatt néha kicsit tovább tarthat. Ez ahhoz vezethet, hogy a választott ember meghódításának folyamata bonyolult lesz. 

A kiszemelt férfi azt hiheti örökre meghódította az Ikrek nőt, de ez csak a látszat! Ez a csillagjegy ugyanis olyan hatalmas szenvedéllyel éli a mindennapjait, hogy az igazi társát sem egykönnyen találja meg.

Halak

A Halak csillagjegy szülötteit veleszületett varázs és a szépség jellemzi. Ennek ismeretében hatalmas fegyverként használják is ezen tulajdonságaikat. Sokat gondolkodnak a párválasztás közben, nagy dilemma ez nekik, hiszen tisztában vannak azzal, hogy ez a döntés egyszeri és örökre szól. Már ha jól választanak persze.

A Halak megértette, hogy bármelyik embert be tudják vonzani, akit csak szeretnének. De ez még nehezebbé teszi a választást számukra.  Nemcsak az egyes lépéseken gondolkodnak, hanem a legmagasabb igényeket is számba veszik, mind a választott oldaláról, mind a maguk részéről. 

Amikor megfelelő jelöltet találnak, hihetetlen kapcsolatot hozhatnak létre. Amelyben mindkét partner megvalósíthatja álmait, céljait és tökéletes életet élhetnek együtt.

Oroszlán

Összehasonlíthatatlan bájjal rendelkeznek, ami az embereket szó szerint elvarázsolja. Az Oroszlánok ragyognak és meghódítják a leginkább hozzáférhetetlennek tűnő embert.

Az Oroszlán nők soha nem fognak futni egy ember után. Nincs szükségük cselekre ahhoz, hogy meghódítsanak valakit.  Egyszerűen csak ragyognak a bájuknak és szépségüknek köszönhetően. Mindenki más, csak árnyék mellettük.

Ugyanakkor képesek az embereket távol tartani, egyfajta hozzáférhetetlenséget mutatva. És mi lehetne vonzóbb egy valódi ember számára, mint egy megközelíthetetlen nő meghódítása? Az Oroszlánok mindezzel tisztában vannak, de arról, amit éreznek mellettük az emberek, nem tehetnek. Semmi szándékosság nincs a tetteikben.

Bika

A Bika felhasználja csáberejét a férfi meghódítása során. Magabiztos a választásában, tudja mit-kit akar. Az erős, intelligens, bátor és bölcs férfiakért rajong. Ha megtalálja az igazi párját, örökre és visszavonhatatlanul beleszeret.

A harmonikus kapcsolatok kiépítésén sokat dolgozik a Bika nő, fontos, hogy fenntartsa az érdeklődés lángját a kapcsolatában. Szereti, ha a figyelem középpontjában áll, és tisztában van a helyzetével is. Mindig figyelemmel kíséri a környezetét, mindig irányítja, terelgeti a dolgokat a saját célja irányába.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük