Ez a legsötétebb oldalad - A lelked legmélyét tárja fel ez a teszt

Ez a legsötétebb oldalad – Fordított teszt a lelkedről

Ez a legsötétebb oldalad – A lelked legmélyét tárja fel ez a fordított teszt. Mindenkinek van sötét, rossz, túl negatív oldala. Neked is. Bizony. De vajon ismered ezt? Tudomást veszel róla? Be mered vallani magadnak? Tudsz egyáltalán róla? Ha igen, akkor teszel valamit ellene? Rengeteg kérdés merül fel azonnal az emberben. Ha tudni szeretnéd mi sötétség, milyen negatív lakozik a lelked legmélyén, ez most akkor neked való.

Ez egy fordított teszt, tehát nem a megszokott. Adott 4 kép. Egyet kell kiválasztani. DE!!! Azt amelyik NEM TETSZIK egyáltalán, ami valami negatív érzést vált ki belőled. Ahova soha, de soha nem mennél el…. Ha szánsz időt a döntésre, akkor lesz a legpontosabb a teszt.

Ez a legsötétebb oldalad – A lelked legmélyét tárja fel ez a teszt.

A teszt képei közül ezt választottad?

Nem fogadod el a vereséget. Nem is bírod elviselni. Folyton amiatt aggódsz, hogy nem lesz munkád, pénzed, társad.  Ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy jó pozíciót szerezz a társadalomban, az életben, a munkában, a társaságban és megszerezd a stabilitást, a helyet. Ha hibázol, igyekszel leplezni, mert nagyon kínosnak tartod. Rettegsz attól, hogy más észreveszi azt, hogy neked is vannak gyenge pontjaid. Mindig erősnek akarod mutatni magad, olyannak, akit soha semmi nem törhet le. Minden  félelmedet megpróbálod elrejteni  a hidegség és keménység álarca mögé. Annyira játszod ezt a szerepet és olyan régóta, hogy gyakran már azt hiszed tényleg te ilyen vagy. Pedig dehogy. Az életed egy színjáték, amiben te vagy a legnagyobb színész.

 

Egész életedet végig kísérik az újabb és újabb félelmek. A legnagyobb félelmed a stabilitás elvesztése. Számodra katasztrófa lenne az, ha megélhetés nélkül, teljesen egyedül maradnál. Sokat teszel azért, hogy az életed harmonikus legyen, problémák nélküli. Ez a harc azonban nem egyszerű és félsz a kudarctól, hogy nem sikerül mindent elsimítani az életedben. A változástól és a váratlan fordulatoktól teljesen kivagy. Gyakran van a szívedben valami rossz érzés, stressz, félelem. A lelked mélyén folyamatosan ott nyugtalankodik az a sötét gondolat, hogy elveszíted azt, akit igazán szeretsz.  Félsz a magánytól és attól, hogy nem szeret igazán senki. Szükséged van támaszra, társra, enélkül elvesznél.

Összetett ember vagy. Folyamatosan azt gondolod, hogy nem leszel képes megbirkózni az adott feladattal, gonddal. Ez a bizonytalanság sok félelmet, negatív érzést kelthet benned. A szürke, mindennapi, egyhangú élettől rettegsz. Ugyanis szükséged van a szikrákra, élményekre, változatosságra, többféle választási lehetőségre. Állandóan keresed az utadat. Sőt szinte a kiutat keresed. Tudod hogy most nem vagy jó helyen, ez nem a te utad, de valamiért beleragadtál ebbe a helyzetbe. Félsz változtatni? Kényelmes így? Vársz a csodára, de tenni nem akarsz érte? Mi az oka annak, hogy nem lépsz előre?

Lelked legmélyén rettegsz attól, hogy újra csalódnod kell, mert úgy érzed nem tudnál még egyszer talpra állni. A bizalom elvesztésétől nagyon félsz, ezért inkább bezárkózol és nem mutatod ki érzelmeidet. Rettegsz attól, hogy elveszted szeretteidet. Borzasztó sokat dolgozol, mert az egyik legnagyobb félelmed az, hogy nem lesz elég pénzed. A családodat pedig el akarod tartani. Bármi áron. Félsz attól, hogy egyedül maradsz. Szükséged van arra, hogy fontosnak érezhessed magát a társadalomban, munkában és a családban, barátok közt is. Mindig nyüzsögsz, talán túl sokat is. Állandóan ott motoszkál benned az a rossz érzés, hogy mi van ha… Mi van, ha egyszer nem fognak keresni, nem fognak érdeklődni irántad, nem lesz pénzed, nem fog szeretni a családod, mi van, ha nem tudod megoldani a gondokat, mi van, ha… Mi van ha… A legsötétebb oldalad miatt pedig szép lassan elmegy melletted az élet anélkül, hogy igazán boldogan, jól érezhetnéd magad benne.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük