2024 életed legjobb vagy legrosszabb éve lesz? Ebből a tesztből kiderül

2024 életed legjobb vagy legrosszabb éve lesz? Ebből a tesztből kiderül

2024 életed legjobb vagy legrosszabb éve lesz? Ebből a tesztből kiderül, méghozzá igen egyszerűen. Nézz rá a képre és amit legelőször meglátsz, észreveszel rajta, az dönt el mindent. Olvasd el mit is jelent a választásod.

2024 életed legjobb vagy legrosszabb éve lesz? Ebből a tesztből kiderül.

2024 életed legjobb vagy legrosszabb éve lesz? Ebből a tesztből kiderül

1 – Ha ezt választottad ilyen lesz a teszt szerint a 2024-es éved

Lesz stressz bőven 2024-ben. Ennek fő oka elsősorban a személyes kapcsolataidban rejlik majd. Úgy érzed, hogy minden megváltozott és nem érzed már azt, amit régen. Régen úgy tudtál örülni mindennek, alig vártad, hogy találkozz és együtt lehess a szeretteiddel, de valami megváltozott. Azt érzed szép lassan teljesen elveszíted a kapcsolatot szeretteiddel. Belefásultál mindenbe és gyakran van benned az a gondolat, hogy mindig te futsz mások után.  Emlékezz vissza a régi érzéseidre, amikor még mindenben a szépet láttad, amikor még minden jó volt.

2

A problémák elől inkább elszaladsz, nem akarod megoldani, sőt tudomást sem akarsz venni róluk. De senki és semmi sem tökéletes. mindenkinek vannak hibái és a másikat mindig ezzel együtt kell elfogadnod, szeretned. Te sem szeretnéd, ha meg akarnának változtatni, igaz? Ugye? Akkor te miért akarod folyton ezt tenni a szeretteiddel?

A boldogságért minden egyes nap dolgozni kell, nem jön csak úgy magától. Tanulj meg jobban kommunikálni, ne bújj el, beszélj, beszélgess, öntsd ki a lelked, kérdezz, felelj, kommunikálj. Akkor is ha rossz dolgokról van szó éppen. A jó, rendszeres kommunikáció a kulcs legtöbbször a problémák megoldásához. Gondolj erre 2024-ben és meglátod a nehézségek után végre bekopogtat a tartós boldogság.

3 – Vajon életed legjobb vagy legrosszabb éve lesz 2024?

 Nem is olyan rég több nagy csalódás is ért és magányosnak, szomorúnak, kiégettnek érzed magadat. A személyes kapcsolatok, az igazi élet helyett inkább az online teret választottad, mert ott nagyobb biztonságban érzed magad és úgy gondolod, ott legalább nem kell tartanod a személyes csalódástól. Nem kell senkit közel engedned magadhoz és ezáltal senki sem okozhat lelki fájdalmat.  Ez azonban komoly gondot okoz 2024-ben, mert ez nem valós élet. Nem szabad elbújnod, nem szabad egy álvilágban élned. Az élet kint van. Az életet élni kell, ezzel együtt jár az is, hogy néha elbukunk.

De erősnek kell lenni és tovább kell menni, a múltat le kell zárni, hogy boldogan, felszabadultan élhesd a jelendet. Mert csak ez az egy életed van. Itt és most. A levegőn, a szabadban, nem az online térbe bezárva. Lépj ki ebből a hamis virtuális világból, indulj el, menj sétálni, szeresd az életet, a friss levegőt, a programokat, beszélgetéseket és teremts igazi kapcsolatokat. Az hogy csalódtál, nem jelenti azt, hogy megint meg fog történni. Ne bújj el az internet mögé. Az élet rád vár, itt és most.

4

Erős, makacs és kitartó vagy, aki nem hajlandó félreállni, sem megváltozni, sem változtatni a tervein. Akármilyen buktatót is hozzon az élet, te végül mindig felülkerekedsz a bajokon. Akkor is, csak azért is mész tovább, mert hiszel magadban. Nem másokon áttaposva, nem másokat lenyomva haladsz az utadon, hanem becsületesen, de elképesztően erősen, kitartóan. Mások azt hiszik sohasem inogsz, de nagyon tévednek. Neked is vannak gyenge pillanataid, bizonytalanságaid, de nem hagyod, hogy ezek a pillanatnyi negatív érzések elhatalmasodjanak benned. Nem! Neked fantasztikus terveid vannak az életben és 2024 minden tekintetben és részletben a te éved éved. Életed legjobb, legszebb, legsikeresebb, legemlékezetesebb éve lesz.

5

Álmokkal teli ember vagy. Romantikus vagy, gondolataid szárnyalnak, a lelked csodaszép. Nem hagyod, hogy letörjék a szárnyaidat 2024-ben sem. Te ilyen vagy, nem akarsz és nem fogsz senkiért és semmiért megváltozni. Idén is rendületlenül hiszel abban, hogy aki szeret, az így szeret, amilyen vagy. A türelmed, kitartásod meghozza az eredményt, végre olyan álmaid is teljesülnek, amiről azt hitted, hogy örökre csak álom maradhat. Munka, anyagiak, szerelem, egészség terén is életed legjobb éve lesz az idei, mert a csodálatos hozzáállásod, tiszta szíved, becsületed elnyeri méltó jutalmát. 2024-ben egész életedet megalapozhatod, méghozzá annyira, hogy ez az év csodálatos sikere, szépsége, hosszú évtizedeken át ki fog tartani.

6

Hiszel abban, hogy minden rosszabb nap után jöhet egy jobb. Mondhat akárki, akármit, te ebben hiszel és nem hagyod hogy ezt megváltoztassák a lelkedben. Muszáj hinned ebben, hisz az átlagosnál nehezebb az életed, sokszor gyülekeznek a sötét felhők, sokszor nem látod a kiutat, de annyira csodálatos ember vagy a lelkesedéseddel, tiszta szíveddel, életörömöddel, hogy végül szépen lassan ugyan, de eloszlanak a viharfelhők és átveszi a napsütés a helyet az életedben. Így lesz ez 2024-ben is és nagyon, de nagyon megérdemled a boldogságot. Mert ez az év a boldogságról fog szólni.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük