Vészhelyzet van, döntened kell! - Érdekes teszt a személyiségedről

Vészhelyzet van, döntened kell! – Érdekes teszt a személyiségedről

Vészhelyzet van, döntened kell! – Érdekes teszt a személyiségedről. Egyetlen dolgot tehetsz csak! Mi lenne az? – Érdekes dolgokat árul el rólad egyetlen egy döntésed is.

Itt az ideje egy fontos döntésnek. Nézd meg a következő képet, amin 4 számot és ezzel együtt 4 szituációt látsz. Vészhelyzet van, gyors döntésre van szükség. Gondolkodás, töprengés nélkül döntsd el, hogy a 4 dolog közül te mit csinál meg először? 

Minden döntés okkal születik és mindig valami fontos dolog áll a háttérben. Nagyon ritkán adunk olyan választ erre, hogy „csak azért, mert…”

Nézd meg a képet, 4 döntési helyzetet láthatsz rajta. Első ránézésre kell választani, hogy te mit is tennél legelőször! A teáskannához ugrasz vagy a telefonhoz, ami épp csörög? Esetleg a síró kisbabához sietsz, vagy a kanapén ugráló kutyushoz mész, hogy lezavard?

A 4 dolog közül te mit csinál meg először? Érdekes dolgokat árul el rólad a döntésed

Nos, tied a döntés, nézzük mi mit is jelent.

Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked!

1. A tűzhelyen ott a teáskanna és már készen van.

Ha ezt választottad és legelőször a tűzhelyhez sietnél, akkor te nagyon figyelmes vagy. Nagyon fontos a családod biztonsága és mindig mindent inkább kétszer leellenőrzöl annak érdekében, hogy ne fordulhasson elő baj.

Nagyon pontos vagy, rendszerető, mindig mindennek megvan a helye az otthonodban. Fontos számodra a biztonság, néha talán kicsit túl is aggódod a dolgokat.

Szeretteidet mindig minden helyzetben megvéded, teljes szívvel és lélekkel kiállsz mellettük, akár jót vagy rosszat tettek is.

2. Ha az éppen csörgő telefonhoz sietsz,

akkor számodra a társaság, a kommunikáció nagyon fontos. szereted mindig tudni, hogy kivel épp mi történik, kiváló hallgatóság vagy.

A barátaid, családtagjaid, de még az ismerőseid, munkatársaid is gyakran keresnek fel problémájukkal és sokszor kérnek tanácsot is tőled. A társaság középpontja vagy. Nemcsak hallgatni szeretsz, hanem beszélni is. Mindig van egy remek sztorid.

3. Vészhelyzet esetén, ha a síró babához mész először,

akkor nagyon felelősségteljes ember vagy. Komoly terveid vannak és ezeket meg is akarod valósítani. Álmaidért keményen küzdesz. A munka sohasem mehet a család rovására a te életedben. Érzelmes ember vagy, könnyen meghatódsz. csendes típusú ember vagy, egyáltalán nem harsány.

Ha valaki bajban van, te mindig ott vagy és segítesz. Sajnos a segítőkészségeddel már éltek vissza.

4. Ha a kanapén lévő kutyához rohannál először, hogy leszidd, leparancsold onnan,

akkor, sokat idegeskedő ember vagy. Rengeteget aggódsz a munkahelyi, párkapcsolati, magánéleti dolgokon, olykor a bolhából is elefántot csinálsz. Nehezen tudod elhinni, ha éppen minden szép és jó az életedben. Mindig azon aggódsz, hogy biztosan valami rossz jön.

A tökéletes rendet, tisztaságot és a csendet szereted. A legszívesebben otthon töltöd a szabadidődet. Nehezen tudsz ellazulni. Nincs túl sok barátod, de ezekkel az emberekkel mély a kapcsolatod. A rendet és a csendet szereted. Ez hozza el számodra a harmóniát.

Mint láthattad, érdekes dolgok állhatnak akár csak egyetlen döntésünk mögött is.

Egy választás rengeteg mindent elárul személyiségünkről, lelkünkről.

Tetszett a teszt?

Kép forrása : fabiosa

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük