Ez a 4 csillagjegy a legcsodálatosabb társ

Ez a 4 csillagjegy a legcsodálatosabb társ

Ez a 4 csillagjegy a legcsodálatosabb társ. Különleges horoszkóp.

Ez a 4 csillagjegy a legcsodálatosabb társ

Oroszlán csillagjegy

Nem tudja elképzelni az életet szerelem nélkül ez a csillagjegy. Neki lételeme az, hogy szeressen és szeressék. A kapcsolatában lelkes, érzelmekkel teli, szenvedélyes, olyan társ, aki hihetetlen módon értékeli a szépet, a jót és a harmóniát. Képes a megbocsátásra, az újrakezdésre.

Még akkor is, ha mások semmi esélyt nem adnak már a kapcsolatának. Szenvedélyes természete nem mutatkozik meg azonnal, hosszú időre lesz szükség ahhoz, hogy megnyíljon. Nem siet, szereti kiélvezni az élet minden apró örömét és pillanatát. Tud kérni és tud szeretni, ráadásul adni is képes.

A szíve teljesen nyitva áll a társa előtt. A minőségre törekszik, nem a mennyiségre. Keresi a társát, az Igazit, aki mellett leélheti az életét. A hosszútávú kapcsolatok híve és ezért mindent meg is tesz, hiszen tudja, hogy egy kapcsolat életben maradásáért bizony napi szinten meg kell dolgozni.

Szentimentális ember, hisz a szeretetben, a kapocsban. A családi boldogság számára az első.

Bika

Érzelmes, mélyen legbelül igazi romantikus gondolkodású csillagjegy. De ezt a 2 tulajdonságát nagyon keményen és jól leplezi. Legalábbis idegenek előtt.

Gyakran elrejti a mélyebb érzéseit mások elől. Nagyon óvatos, ezért nehéz meghódítani, de megéri a fáradtságot. Hiszen amikor végre biztonságban érzi magát, akkor teljesen átalakul, kinyílik, kivirágzik és az egész lelkét megmutatja  a másiknak.

De ez számára már igen hosszú folyamat, mert a bizalmát, hűségét, legmélyebb érzelmeit nem adja akárkinek.

Hihetetlen szenvedélyessé, érzékivé válik, amikor már stabil a kapcsolata. Csodás szépségérzettel rendelkezik, különleges szemmel látja a világot maga körül. Nagyon érzékeny-szép lelke van, a szeretett ember mellett hegyeket képes megmozgatni. 

Tiszta és mély, igaz szeretetről és kapcsolatról ábrándozik, álmodozik. 

Csodálatos partner, ha végre megnyílik neked. Az ágyban odaadó, figyelmes, elképesztően szenvedélyes. A partnerének csak úgy forrni fog a vére tőle. A mindennapokban pedig hűséges és megbízható, aki mellett sosem fogsz unatkozni.

Kapcsolatában mindent feláldoz a szerettéért, a családjáért. Ők a legfontosabbak számára.

Ikrek

Aktív, szenvedélyes csillagjegy, nagyon tud szeretni, örök álmodozó. Nem keres partnert, a nagy szerelem mégis rátalál.

Hihetetlen izgalommal, örömmel tölti el az új párkapcsolat, a szerelméért mindenre képes.

Bájosan beszél idegenekkel, képes a lágyságra, de vigyázz, ez csak a látszat. Hihetetlen energia, szenvedély fortyog benne, szinte magához láncolja elképesztően erős érzelmeivel a másikat. De csak azt, aki kiérdemli. Nagyon hűséges csillagjegy.

Intenzív érzései, viselkedése már-már démoni, boszorkányos. Kreativitása a párkapcsolatban lenyűgöző. Ám ezt az oldalát csak kevesen ismerhetik meg, hiszen nem adja a szívét oda bárkinek. Sőt, nagyon nehezen lehet őt meghódítani.

Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert az Ikrek bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet.

Vízöntő csillagjegy

Mágnesesség jellemzi, titokzatosságával, keménységével, elérhetetlennek tűnő személyiségével szinte vonzza az embereket.

Szinte misztikus a lénye, a kisugárzása. Képes teljes szívből szeretni valakit távolról, plátói alapon, de ha igazi kapcsolatba csöppen, szinte ragyogni kezd. 

A szépség, a harmónia sugárzik belőle és a kapcsolatában is erre törekszik. Mellette minden pillanat igazi boldogság.

Ha hosszabb ideig nem találja meg az igazi társát, akkor képes begubózni, mert a körülötte élők boldogsága szinte fojtogatja. 

Keresi a társát, lelkesen, szenvedélyesen és tudja, hogy az élet egyszer elébe sodorja majd. Türelmetlensége miatt néha nem a megfelelő partnert választja, de amikor eljön az idő, akkor tudni fogja ki az igazi. És mellette teljes lényével, testével, lelkével le fog horgonyozni. Örökre. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük