Melyik állat a kedvenced? Ez mindent elárul rólad

Melyik állat a kedvenced? Ez mindent elárul rólad

Melyik állat a kedvenced? Ez mindent elárul rólad. Nagyon érdekes teszt, ami rengeteg információt megmutat az igazi énedről.

Melyik állat a kedvenced? Ez mindent elárul rólad

A kakas a kedvenc állat?

Te igazi harcos vagy! Tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban szinte áramlik belőled. Olyan szemed, tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás, amely egyenesen behatol a másik ember lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg.

A cica?

Bájos személyiség vagy, tele fénnyel, kedvességgel. Olyan vagy, mint másnak a gyógyszer. Meggyógyítod az emberek lelkét.  Ragyogsz.

Külsőleg egyszerű és vidám ember vagy, széles társadalmi körrel rendelkezel, könnyű és kellemes kommunikálni veled. Sokan többször észrevették, hogy a veled való kommunikáció után jobb kedvük lett és tele lettek tettvággyal, tervekkel, energiával.  Nagyon pozitív energiát sugárzol és szívesen segítesz másokon, másoknak.

Azonban nagyobb gondot kell fordítanod magadra.  Ezután az életed szépen fog fejlődni. Ne csak másokra gondolj, ne hagyjad ki az élet által felkínált lehetőségeket.

A kutya?

Az eszed és a szíved is a helyén van. Életed minden pillanatának értéke van, érzelmileg egy kicsit mélyebben tapasztalod meg a dolgokat, mint mindenki más. Nem tudod, hogyan kell megbirkózni a nehézségekkel.

A mélységekből nagyon nehezen állsz fel, megvisel, ha valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd. Nagyon eredeti a gondolkodásod, saját stílusod és jó képességeid vannak. Midig megvéded az igazadat.

A szamár?

Nagyon diplomatikus ember vagy. Elfogadod és betartod a szabályokat, a kommunikációs normákat is, figyelsz az elvárásokra, szeretsz megfelelni és utálod a konfliktust. Igen visszafogott vagy, aki szereti a nyugodt, normális életet, a kis napi rutinjaidat, megszokásaidat, teendőidet.

Fontos számodra a harmónia és ez igaz a környezetedre, a kapcsolataidra egyaránt, szóval az egész életedben erre törekszel. Szereted a kényelmet. Mindent megteszel azért, hogy jól kommunikáld le mindig a dolgokat, próbálod elkerülni, hogy mások elégedetlenek legyenek veled, vagy hogy megharagudjanak rád valamiért. Bájos, kedves, csupaszív emberke vagy.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük