Melyik a kedvenc napod? Ez fontos dolgot mutat meg a lelkedről

Melyik a kedvenc napod? Ez fontos dolgot mutat meg a lelkedről

A Nap az egyik legrégebbi olyan szimbólum, amely minden nemzet számára ismert. A Nap az az életet, az élet forrását, a fényt, az erőt jelenti és fontos üzenete van.

Mindig van üzenete ennek a fontos szimbólumnak. Nézzük meg, hogy ebben a tesztben ez mit is jelent.

Adott 3 Nap, mind különböző, csodálatos. Neked melyik tetszik a legjobban? Nem kell sietni a válasszal, nézd meg alaposan, majd ezután válaszd ki a kedvencedet.

Utána pedig olvasd el a hozzá tartozó fontos üzenetet!

Melyik a kedvenc napod? Ez fontos dolgot mutat meg a lelkedről

1-es – Ezt mondja ez a teszt:

Álmodozó ember vagy, de ennek ellenére sajnos mégis elfelejted a saját álmaidat. Nem szabad kiábrándulnod akkor sem, ha az élet nem mindig az általad elképzelt módon megy és a dolgok nem úgy haladnak, ahogy te szeretnéd. Hinned kell az álmaidban és akkor valóra fognak válni. Csak ki kell nyitnod a szemedet, észre kell venned a lehetőségeket és meg kell ragadnod azokat.

Ha adódik egy esély, egy lehetőség, élned kell vele. Pontosítsd az álmaidat, fogalmazz meg egész aprólékos célokat, így könnyebb lesz elérned őket, hiszen jobban ismerni fogod az odáig elvezető utat, az elvégzendő feladatokat.

2-es

A más emberekkel való kommunikáción keresztül kell növekedned és átalakulnod. Vannak, lesznek olyanok, akik most fognak belecsöppenni az életedbe és ezzel az egész sorsod egy következő szintre fog eljutni. De az eredmény csakis rajtatok fog múlni. Azon, hogyan kommunikáltok egymással és hogyan fogadjátok el a másikat. Fontos, hogy ne hagyd magad befolyásolni, mert akkor olyan új tulajdonságaid, szokásaid lesznek, hogy végül magadra sem fogsz ismerni. Nem jó értelemben.

Próbáld meg kiszűrni azokat, akik ártani akarnak neked. Nagyon kemény játékot űznek és nehéz felismerni őket az álarc mögött. Vigyázz, ne ess a csapdájukba.

Végül, ha ezen a nehéz szakaszon túl tudsz jutni, csak és kizárólag jó emberek és igaz barátok fognak körbevenni téged.

3-as

Erős ember vagy, igazi vezető típus. Minden egyben van benned, körülötted. A gondolataid, a cselekedeteid, az álmaid mind, mind egy húron pendülnek. Szinte csodákra leszel képes, a szíved és az agyad egy rugóra mozog, az összhang pedig megteszi a hatását.

Nagyon kitartó vagy, erősebb leszel, mint valaha, mert tudod, most sok embernek van szüksége rád. Rengetegen fognak felkeresni téged és te végre ki tudod szűrni az álszenteket, a hamis embereket, hiszen már nem vagy olyan naiv, mint korábban.

Sosem voltál, sosem mertél büszke lenni magadra, most életedben először az leszel és ez nagyon jó érzés lesz.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: moimozg

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük