Mennyire vagy féltékeny? Most nem fogod tudni eltitkolni - Teszt

Mennyire vagy féltékeny? Most nem fogod tudni eltitkolni – Teszt

Mennyire vagy féltékeny? Most nem fogod tudni eltitkolni – Teszt, ami minden fontos részletet elárul erről a nem túl jó tulajdonságról. Zavarhat, bánthat téged és ugyanakkor a párodat is. Nézd meg ezt a képet és válaszd ki melyik zöld szempár az, amelyik a legjobban megragadta a tekintetedet, figyelmedet.

Mennyire vagy féltékeny? Most nem fogod tudni eltitkolni - Teszt

1. szempár szerint ennyire vagy féltékeny

Nem ismert számodra a féltékeny szó. A féltékenység az konkrétan félelmet jelent. Félelmet, hogy elveszítünk valamit (valakit), ami, aki fontos. Ez egy erős szorongás, ami tönkreteheti a legjobb dolgokat is. Te ezzel tisztában vagy és emiatt nem engeded, hogy eluralkodjon rajtad ez az érzelem. Tiszta lappal indítasz és tiszta lappal mész az utadon, egészen addig, amíg a másik fél pontosan ugyanígy gondolkodik. Megbízol a másikban, de ezt a bizalmat ki kell érdemelni és ehhez elég hosszú út vezet. Abban hiszel, hogy minden jóhoz idő kell, így a jó kapcsolathoz és a bizalomhoz is. Ismered a hűtlenség legapróbb jeleit is, mert korábban sajnos volt ilyesmiben részed, elszenvedő alanyként, téged csaltak meg. Nagyon figyelsz, elemzel mindent és a szabályokat már a kapcsolat legelején leszögezed. Nincs flört, nincs irkálás, nincs találkozgatás másokkal. Ha megcsalnak, biztosan hamar rájössz és nem adsz soha második esélyt. Aki egyszer megtette, megteszi újra. Ezt vallod.

2.

Nem születtél alapból féltékenynek, hanem féltékennyé váltál az évek és a tapasztalások során. Sokszor láttál negatív példát körülötted, olyan párok között történt megcsalás, akikről azt hitted stabil és jó az a párkapcsolat. Egyre gyanakvóbbá tett téged ez a tapasztalat. Illetve a saját kapcsolataidban tapasztalt megcsalás, árulás, magyarázat nélküli szakítás is a féltékenység, gyanakvás útjára terelt téged szép lassan.
Félsz, hogy megismétlődhet a csalódás és nem akarsz sebezhetővé válni. A gyanakvás szerinted nem rossz, hanem inkább jó, hiszen megóvhat később a fájdalomtól. Nem viszed túlzásba, nem beteges a viselkedésed. Az a legnagyobb baj, hogy minden férfit elhamarkodottan azonnal rossznak, csalfának, hűtlennek minősítesz. Ezért elég nehéz téged meghódítani. De aki teljes szívéből és komolyan gondolja a kapcsolatot veled, az küzdeni fog és bebizonyítja, hogy ő bizony érdemes a bizalmadra, szerelmedre.

3

Értéktelennek, csúnyának, kevésnek, unalmasnak érzed magadat. Nincs túl sok önbizalmad. Nem hiszed el, hogy téged is szerethet valaki. Ezt a bizonytalanságodat, a kétségeidet a másik félre vetíted ki. Állandó félelemben élsz, hogy túl kevés vagy, hogy nem vagy elég. Rettegsz, hogy talál a párod helyetted valaki jobbat. Rettentően gyanakvó és bizalmatlan vagy, de ez a miattad van, a párod nem ad rá okot. Nehéz az út a szívedhez, mert inkább elmarod magad mellől a párodat, annyira rettegsz a csalódástól, attól, hogy ő hagy el. Lehet, hogy pont a legnagyobb boldogságot hajtod el az életedből. Meg kell tanulnod szeretni önmagadat, különben sohasem fogod elhinni, hogy igenis, te is szerethető és értékes vagy.

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük