Fontos üzeneted érkezett - Az egész életedet megváltoztatja

Fontos üzeneted érkezett – Az egész életedet megváltoztatja

Fontos üzeneted érkezett – Az egész életedet megváltoztatja. Megmutatja mi vár rád, mi és miben lesz más. Ez a teszt a változásról szól és ebben 2 boríték segít majd. Válaszd ki azt, amelyik jobban tetszik.

Abban van a te üzeneted.

Fontos üzeneted érkezett - Az egész életedet megváltoztatja

Első boríték, ami a te üzeneted, a te életed, a te jelened és jövőd titkát rejti

Ez te üzeneted, ez a boríték ezt a neked szóló jóslatot tartalmazza. Most minden meg fog változni. Nagyon nehéz időszak áll mögötted, amelynek során a sok rossz, fájdalom sem változtatott át téged rossz emberré. Megőrizted a szíved, lelked. Nem álltál bosszút, nem lettél megkeseredett, negatív ember. Mindig is hittél, bíztál abban, hogy minden jóra fog fordulni, csak tenni kell érte és kivárni.

Mostantól minden más lesz, jobb, szebb, tisztább, igazibb. A hűség, odaadás, kölcsönös, tiszta, önzetlen szeretet időszaka következik be az életedben. Teljes békesség, megnyugvás költözik a szívedbe, lelkedbe, életedbe. Kiegyensúlyozott, szép, boldog, harmonikus életszakasz jön. Ez a te üzeneted.

2. boríték

Az életedben nagy a feszültség, sok a kétely, a kérdőjel, az akadály. Megrendült a bizalmad, óriásit csalódtál és nagyon feszült, ideges és szomorú vagy emiatt. Mindkét fél akar a megoldáson dolgozni, te is, ő is, de nem tudjátok mit kell tenni ebben a helyzetben. Vagy hogyan. Az út vajon lezárul, vagy ismét visszataláltok egymáshoz és minden megoldódik?

Az üzenet szerint lesz megoldás, lesz közös út, de ehhez rengeteg idő, türelem kell és rengeteg kommunikáció, tanulás, fejlődés. Ez egy nagyon komoly lecke számotokra, meg kell értenetek, meg kell beszélnetek mi-miért történt és egy közös megoldást kell kidolgoznotok. Ha ide eljuttok, akkor egy csodálatosan, harmonikus közös élet vár rátok rengeteg szép élménnyel, tiszta érzelmekkel és végtelen szeretettel.

kép: Stock kép

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük