Meglepő változásra számíthat még ebben a hónapban 3 csillagjegy

Meglepő változásra számíthat még ebben a hónapban 3 csillagjegy

Meglepő változásra számíthat még ebben a hónapban 4 csillagjegy.

Meglepő változásra számíthat még ebben a hónapban 3 csillagjegy

Meglepő változásra számíthat még ebben a hónapban a Mérleg csillagjegy:

Nehéz éved, júliusod volt. Valahogy nem úgy alakultak a dolgaid, ahogy szeretted volna. Elfáradtál, elkeseredtél. De fel a fejjel, mert még ebben a hónapban meglepő és váratlan változás következik be az életedben. A hűség, nyugalom, szeretet, boldogság időszaka következik be. Teljes békesség költözik a szívedbe, visszanyered az erődet, energiádat, hitedet, mosolyodat. A szép időszak tartós lesz. Évekig kitart.

Halak

A kapcsolataidban, az életedben, a mindennapjaidban igen nagy a feszültség, sok a bizonytalanság, a kérdőjel. Nagyot csalódtál nemrég és megingott a bizalmad valaki felé. Összetört ez az esemény és nagyon feszült vagy emiatt. Nem tudod mi a helyes megoldás. Bocsáss meg neki? Van rá remény, hogy nem történik meg ez még egyszer? Mindketten szeretnétek megoldani ezt a szomorú helyzetet. De ez nem megy azonnal. A lerombolt bizalmat hosszú időbe telik visszaépíteni. De van egy jó hír: végül visszataláltok egymáshoz és végre minden megoldódik.

Skorpió

Hova tűntek az álmaid, céljaid? Rádöbbensz arra, hogy valahol út közben idén elvesztél. Feladtál mindent, ami eddig fontos volt számodra. Rengeteget álmodozol, ábrándozol. De ez csak gondolat marad, a tettek hiányoznak. Az energiád, az életörömöd nem a régi. Fásult, szomorú vagy. Lehet szó itt barátságról, szerelemről is, munkahelyi dolgokról, valahogy megváltoztál. Már nem ég benned az a tűz, ami eddig hajtott előre az életben. De meglepő változásra számíthatsz. Ebből a negatív időszakból ugyanis sikerül kitörnöd, a szikra a lelkedben lángra kap. Még ebben a hónapban fontos, komoly, átgondolt lépéseket teszel annak érdekében, hogy elérd, amit szívből szeretnél.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük