Melyik tengerpart a kedvenced? Megmutatja milyen az életed

Melyik tengerpart a kedvenced? Megmutatja milyen az életed

Melyik tengerpart a kedvenced? Tűpontos, mély lélek-teszt.

Egyszerű feladatot lesz, ám a döntésnek fontos szerepe van. Teszt, ami az életedről szól. Nézd meg alaposan az alábbi képeket és válaszd ki azt, amelyik leginkább vonzza a szívedet, lelkedet, tekintetedet. 

Melyik tengerpart a kedvenced?

Melyik tengerpart a kedvenced? Megmutatja milyen az életed

Ez a tengerpart a kedvenced?

Nehéz az életed, teli kihívásokkal, akadályokkal. Óriási felelősség és teher nyomja a válladat, ami komolyan befolyásolja az egész életedet. Nem tudod és nem teheted azt, amit igazán szeretnél, mert mindig is másokról kellett gondoskodnod. Te sosem voltál első még a saját életedben sem. Kitartóan és sokat dolgozol, hátha jobbra fordulhat a sorsod, de sokszor elfogy a reménytelenség érzése. Lesz-e jobb, lesz-e könnyebb? Sokat jár ez a fejedben. Próbálod építgetni az életedet, de az álmaid nagyon messze állnak attól, ahogyan élsz.

Szükséged lenne végre egy kis segítségre, egy támaszra, valamire, vagy valakire, akitől visszanyerheted a mosolyodat, a hitedet, a reményt, hogy igenis minden jobb lesz. Egyszer el fog jönni az az élet, ahogy szeretnéd, ahogy megérdemelnéd.

De sajnos jelenleg egy komoly, akadályozó tényező, egy hiba van a gépezetben, muszáj megkeresned, ha szebb életet szeretnél. Márpedig biztosan nem ez az álmod, ez az élet, ezzel a rengeteg fájdalommal és nehézséggel.

2.

A váratlan, előre nem látott helyzeteket nem szereted. Te mindig igyekszel felkészülni mindenre és igyekszel kidolgozni egy B-tervet is. Az idő, a beosztás, a tervezés fontos, mert azt érzed, így tudod kontrollálni az életedet. Nagyon szigorú vagy saját magaddal, elvárod, hogy mindenben kiválóan teljesíts, mindenhol ott legyél időben és mindent elvégezz, mikorra kell. Ha bármiben nem vagy első, akkor óriási csalódottság fog el. Az egész életed egy verseny. Egy verseny önmagaddal szemben.

Túl szigorú vagy önmagaddal szemben és hatalmasak az elvárásaid. egy percre sem lazítasz soha. Ez egy menekülés a részedről, mert ha hagynál is egy kis időt önmagadra, tudod, hogy azonnal elárasztanának a múlt szomorú és fájdalmas emlékei. Az a kötelék a múltbéli eseményekkel, amelyektől soha nem tudtál szabadulni.

Ezért vagy az idő rabja vagy. Mert a múltad meghatározza a mai napig az életedet. Próbálj meg szembenézni a fájdalmakkal, a múltaddal és akkor a lelked biztosan felszabadul egy óriási teher alól. Ez pedig egy sokkal szebb jelent eredményez majd.

3.

 

Olyan, mintha sötétségben élnél. Teszed a dolgod, mint egy robot, teljesíted a kötelességeidet, de a fény kialudt a lelkedben. Óriási nehézség közepén állsz éppen és teljesen kilátástalannak érzel mindent, de mindent magad körül. mi lesz az életeddel, az álmaiddal, van-e kiút?

Muszáj megállnod egy kicsit. Ahhoz, hogy tovább léphess az életben, ahhoz, hogy a lelkedben ismét kigyúljanak a fények, időre lenne szükséged és nyugalomra. Gondolkodj higgadtan, hogy mi a te utad, a te ajtód, amin érdemes bemenni. Amin túl ott vár, amit szeretnél.

Meg kell tanulnod hinni újra magadban, az életben is. Hinni kell, mert biztosan meg fogod találni azt, amit keresel az életben, amit szeretnél, ami visszahozza a mosolyodat. De ehhez idő, nyugalom, hit és türelem kell. Számodra is létezik az az út, amin ha haladsz, minden egyes apró lépés boldogságot és elégedettséget fog hozni számodra. És ez tartós lesz.

4.

Mintha nem a saját életedet élnéd. Te nem ezt szeretted volna. Neked nem ezek voltak az álmaid. Te nem vagy boldog így. Végre be mered magadnak vallani azt, amit éveken át elnyomtál magadban. Végre szembe tudsz nézni az összes félelmeddel, ami eddig visszatartott attól, hogy bátran nekiállj változtatni.

Változtatni mindenen. És tudod, hogy ehhez át kell gondolnod, mi is vezetett el idáig, ahol és amiben most élsz. Ha ezt végig vezeted magadban, rájössz mikor siklott ki minden rossz irányba.

Ez a vizsgálat sok fájdalommal fog járni, de erre szükség lesz, így tudsz majd eljutni a lezárásig és ezáltal az újrakezdéshez. Ami szomorúságot okoz, el kell engedned. Most magadat kell nézned. Ami szomorúságot okoz, ami visszahúz, engedd el végleg. Ez nehéz lesz, de meg kell tenned. Mert a boldogságodhoz, az álmaidhoz így tudsz elindulni, majd eljutni.

Rád is vár egy szebb, boldogabb élet, itt az ideje, hogy végre el is indulj felé és tegyél érte. Tegyél magadért is végre!!!!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: stock kép

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük