Természetes megoldás allergia ellen: doTERRA TriEase

Természetes megoldás allergia ellen: doTERRA TriEase

Óvatos becslések alapján is 3,5 millió honfitársunk szenved az allergiától, amiből közel 1,5 millióan a parlagfű pollenjére allergiások. Az elképesztően magas számok is alátámasztják, hogy a problémával és annak megoldásával érdemes és kell is foglalkozni. Most itt a természetes megoldás a doTERRA TriEase.

Természetes megoldás allergia ellen: doTERRA TriEase

Mi is az allergia

Az allergia nem más, mint a szervezet téves immunválasza, melynek során egy olyan anyag, molekula ellen védekezik, mely egyébként egy egészséges szervezetre teljesen ártalmatlan és egészséges emberekben semmilyen tünetet nem okoz.

Milyen tüneteket okoz az allergia

A tünetek tárháza meglehetősen változatos. Az esetenként fellépő tüsszentésektől a folyamatos orr irritáción, könnyezésen, torokkaparáson át, a bőr felszínén megjelenő elváltozásokig, viszketésig terjedő enyhébb tüneteken kívül egészen súlyos reakciókat is kiválthat.

Súlyosabb tünetek lehetnek a hányás, a hasmenés, a légszomj, a nehézlégzés és súlyosabb esetben akár az úgynevezett anafilaxiás sokk is.

Anafilaxiás sokk

Az anafilaxiás sokk az allergiás reakció legsúlyosabb formája, ami akár életveszélyes is lehet.

Általában bizonyos ételek, gyógyszerek, vagy rovarmérgek váltják ki. Gyors lefolyású, rendkívül rövid idő alatt képes kialakulni és gyorsan súlyosbodik. A beteg nehezen veszi a levegőt, fullad, verejtékezik, sápadt, kiütések jelennek meg a bőrén, duzzanatok keletkeznek, melynek végén ödéma alakulhat ki, mely a légutakban kerülve, súlyos esetben a légzés leállását is okozhatja.

Az allergia gyógyszeres kezelése

Lehetőségünk van az allergia tüneteinek gyógyszeres kezelésére, annak kiváltó okától függően más és más gyógyszerek időszakos vagy rendszeres alkalmazásával.

Ezek lehetnek:

  • antihisztamin gyógyszerek
  • hörgő tágító gyógyszerek
  • az immunrendszert elnyomó gyógyszerek, más néven szteroidok
  • a hisztamin felszabadulást gátló gyógyszerek

A különböző gyógyszerek rendszeres használatának azonban számos negatív következménye lehet. A készítményekhez való hozzászokás mellett számos egyéb mellékhatással is számolnunk kell. Éppen ezért keresik egyre többen a különböző alternatív, természetes megoldásokat.

Temészetes megoldás allergiára: doTERRA Triease

Az már korábban is köztudott volt, hogy a levendula, borsmenta, citrom illóolajok együttes alkalmazása segít az allergiás tünetek enyhítésében. A doTERRA azonban megalkotta egyik legnépszerűbb termékét a TriEase lágyzselatin kapszulát, ami a levendula, a citrom és a borsmenta illóolajainak megfelelő arányát kombinálja egy praktikus lágyzselatin kapszulában.

A kényelmesen alkalmazható TriEase-t pontosan arra alkották meg, hogy segítsen megküzdeni az olyan környezeti elemekkel, amik az allergiás problémák jelentős részét okozzák.

Minden egyes lágyzselatin kapszula egyenlő arányban tartalmaz citrom-, levendula- és borsmenta illóolajat, melyek együttesen képesek fenntartani a tiszta légzést és az egészséges immunválaszt allergia esetén.

Ez a három olaj külön-külön is számos előnnyel jár szervezetünk és immunrendszerünk számára, de együtt igazán hatásosak!

A TriEase darabonként 2 csepp citrom, 2 csepp levendula és 2 csepp borsmenta illóolajat tartalmaz.

Miért ideális a doTERRA TriEase használata

A természetes módon segít megtisztítani a szervezetünket az allergiás tüneteket okozó tényezőktől és véd a szezonális és környezeti hatások ellen. Használata elősegíti szabad légutakat és a tiszta légzést. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, ezért biztonságosan fogyasztható akár napi rendszerességgel is, mert nem okoz függőséget. Kényelmes és könnyen használható, kis méretéből adódóan könnyen lenyelhető.

A doTERRA TriEase kapszula elérhető az esszencialis-illoolajok.hu kínálatában, verhetetlen áron, raktárról, akár másnapra.

Szponzorált cikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük