Ez a csillagjegy szenved - Sok dolog bántja, a múltja kísérti

Ez a csillagjegy szenved – Sok dolog bántja, a múltja kísérti

Ez a csillagjegy szenved – Sok dolog bántja, a múltja kísérti.

Ez a csillagjegy szenved - Sok dolog bántja, a múltja kísérti

Ez a csillagjegy rengeteget gondolkozik, agyal és tervez. Szeretsz mindent előre tudni, látni és igyekszel minden lépést előre megszervezni. Ha valami kizökkent erről a járt és biztonságos útról, nagyon ideges leszel. Mert nem szereted a bizonytalan, váratlan helyzeteket.

Valószínűleg sok olyan élményben volt régebben részed, ami váratlanul ért, csalódást okozott és nagyon bántotta a lelkedet, mély nyomot hagyott benned és nem jó értelemben.

Lehet, hogy ez a csillagjegy emiatt most ilyen?

Nem tudod soha elengedni magad teljesen, olyan, mintha mindig fel lennél készülve egy támadásra, bántásra, csalódásra. Mindig van egy B-terved, de bevallhatod magad, hogy sokszor még C-terved is van. Ha valami rossz ér, vagy nem várt dolog, azonnal menekülőre fogod. Nem bírsz ott maradni, nem tudsz szembenézni a rossz dolgokkal, emberekkel. Már nem. Ez a csillagjegy szenved. Sok dolog bántja, a múltja kísérti a mai napig.

Nem akarsz soha többé a szívedre hallgatni, mert az mindig becsapott és téves útra terelt. A múltad árnyékként kísért. De ez a lelkedet, a szívedet börtönbe zárja.

Szabadulj ki a nehéz kötelékekből. Szállj szembe, számolj le a múltaddal. Amíg ezt nem teszed meg, szenvedni fogsz és csak a fájdalom, a szomorúság fogja uralni az életedet.

Adj időt magadnak a múlt feldolgozására. Ha sikerül feldolgoznod, akkor le is tudod majd zárni. Örökre veled marad, de már nem ural téged, csak a lelked egy mély részében marad, elzárva.

KEDVES SKORPIÓ!!! Megérdemled a boldogságot, itt van egy karnyújtásnyira, de a jelenedet a jelenben kell élned, nem a múltban. Képes vagy elindulni a lelki gyógyulás, a boldogsághoz vezető úton, hidd el!!!

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük