Összeomlik az egész világa ennek a 3 csillagjegynek

Összeomlik az egész világa ennek a 3 csillagjegynek

Összeomlik az egész világa ennek a 3 csillagjegynek. Horoszkóp.

Összeomlik az egész világa ennek a 3 csillagjegynek

Ennek a 3 csillagjegynek a világa eddig tudatosan felépített volt. Nem volt könnyű életük, mindig mindenért meg kellett küzdeniük, semmit sem kaptak ingyen. De végigjárták az akadályokkal teli nehéz utat, minden bukkanót sikerült átugraniuk és úgy érezték sikerült egy biztos alapokra felépített életet létrehozniuk.

De hirtelen minden meg fog változni. Amit eddig stabilnak hittek, kiderül bizonytalan. amit eddig jónak véltek, kiderül, hogy rossz. Az, amit eddig igaznak gondoltak, kiderül, hogy hamis. Minden, amiben eddig hittek, kártyavárként omlik össze.

Összeomlik az egész világa ennek a 3 csillagjegynek. Nem tudják most mi legyen és azt sem, hogyan tovább. Egy mély gödörbe kerültek, ahová egy váratlan és fájdalmas negatív esemény sodorta őket. Erre nem lehetett felkészülni, legalábbis ez a 3 csillagjegy nem volt képes rá. Mert ők mindig is hittek a jóban, a jóságban, a segítőkészségben, az igaz kapcsolatban, valós érzelmekben.

De rá kellett jönniük, hogy komoly károkat tudnak okozni az olyan emberek, akik képesek sokáig, nagyon sokáig megjátszani magukat csak azért, hogy másokon átgázolva, végül a saját céljaikat elérhessék. Ezek az emberek nem néznek semmit, senkit, csak saját magukat és óriási rombolást képesek végül elérni mások életében.

Ezek az emberek nem érzik a tetteik súlyát és azt sem, hogy miattuk összeomlik az egész világa más embereknek. Mint most ennek a 3 csillagjegynek.

Nem vették észre az intő jeleket és visszagondolva már látják azt, amit akkor nem voltak hajlandóak észrevenni.

Ennek a 3 csillagjegynek most nem szabad hirtelen döntéseket hozni, megfontoltan, alaposan, higgadtan kell újra tervezniük az egész életüket. Csak akkor tudnak majd előre lépni, ha ezt az egészet lélekben fel tudják majd dolgozni és le tudják vonni a következtetéseket, tanulságot. Ez kell ahhoz, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő velük.

A lelküket, ami apró darabokra esett szét, ismét fel kell építeniük és ez fájdalmasan hosszú folyamat lesz.

De ez a 3 csillagjegy rendkívül erős és a legsötétebb időszakokban is meglátják a legapróbb fénysugarat. Ebbe kapaszkodva el tudnak indulni és minden egyes lépéssel könnyebb és könnyebb lesz.

Soha ne adjátok fel, mert mindig van, lesz jobb. Mindig minden megoldható, csak megrendíthetetlen akaraterő szükséges hozzá. Az apró lépéseknek van a legnagyobb ereje, mert ez vezet el végül a biztos célhoz.

Összeomlik az egész világa ennek a 3 csillagjegynek, de idővel minden fog oldódni.

kép: Pixabay

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük