Melyik szemüveg tetszik? Ez megmutatja, hogyan látod a világot

Melyik szemüveg tetszik? Ez megmutatja, hogyan látod a világot

Melyik szemüveg tetszik? Ez megmutatja, hogyan látod a világot.

Melyik szemüveg tetszik? Ez megmutatja, hogyan látod a világot

Az első szemüveg

Nagyon energikus, pozitív gondolkodású, színes egyéniség vagy. Szeretsz a világ része lenni, méghozzá aktívan. Érdekel minden, keresd és meg is találod a szépet, a jót az életedben. Szereted megtapasztalni, megélni az egész életet.

Az életed, a lelked, a gondolataid teli vannak színekkel, izgalommal és szépséggel. Számodra az élet az utazásról szól, ez a fontos, nem egy konkrét cél. Kíváncsi természetű vagy, igen lelkes, hogy minél megtudhass a világról, az emberekről. Szeretsz kommunikálni, nyüzsögni, beszélgetéseket kezdeményezni, és nem félsz kérdéseket feltenni.

Vidám vagy, az érzelmeket nem fojtod el, hanem megéled őket. Te szépnek látod a világot, az életet még a legnehezebb pillanatokban is. Ez adja az erőt.

A második szemüveg

Borúsan, sötéten látod a világot, mindent. A múltadat nem sikerült lezárnod és az akkor történt negatív események, csalódások még nagy befolyással vannak a jelendre, a lelkedre, az egész életedre.

Nyitva tartod a szemedet, sokat agyalsz, megpróbálod helyes irányba terelni a gondolataidat, de ez nem könnyű.

Nagyon eredeti ember vagy, aki nem áll be a sorba, csak azért, hogy olyan legyen, mint a többiek.

Magányos vagy, de ez idővel nem negatív töltetű lesz, hiszen aki megtanul egyedül is boldogulni az életben, az lesz a legerősebb.

Tudod, hogy egyedül meg lezárnod a múltat, ez a te utad, neked ezt kell végigjárnod ahhoz, hogy utána boldog lehess ismét.

kép: Stock kép

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük