Melyik gyertya a kedvenced? Ilyen vagy a lelked mélyén

Melyik gyertya a kedvenced? Ilyen vagy a lelked mélyén

Melyik gyertya a kedvenced? Ilyen vagy a lelked mélyén.

Első gyertya

A benned ragyogó fény valójában a te személyiségedet tükrözi. A világon sok ember úgy tölti az életét, hogy valaki másnak adja ki magát, mivel nem tudja elfogadni önmagát, és mindenki szimpátiáját szeretné megszerezni. Nálad a dolgok nem így működnek. Elégedettnek érzed magad azzal, aki valójában vagy, így rengeteg belső erőd van, amely a megfelelő életfeladathoz vezet. A hitelességed inspiráció és kiváló példa lehet a többiek számára. Tartsd ébren a tüzet!

Második a kedvenced?

Az igazi fényed az a képesség, hogy sokféleképpen látod a dolgokat; nem tudod elfogadni a korlátokkal teli életet. A gondolkodásod nyitott, széleslátókörű vagy, mindig sok kreatív terved van, amelyeket a gyakorlatba is képes vagy átvinni, és érdekesebbé tudod tenni mindenki életét. Szeretsz kilépni a komfortzónádból, és új életformákat felfedezni. Az emberek veled akarnak lenni, és mindig inspirációt adsz nekik, szeretnek sok időt tölteni veled. Sokak életre lehetsz hatással a példáddal, ezért mindig legyél az, aki valójában vagy. Légy önmagad!

Harmadik gyertya

Az empátia az a fény, amely belül ragyog, és lehetővé teszi, hogy egyedi legyél. Képes vagy sok szeretettel és érzékenységgel látni másokat, megérteni az összes nehézséget, amelyen keresztülmennek és ahelyett, hogy ítélkezel felettük, mindig készen állsz megvédeni, segíteni őket. Tudod, hogy olyan világban élünk, ahol az emberek ridegebbé váltak, ezért a leghasznosabb, amit tehetsz, hogy a szeretet és a cinkosság pozitív érzését hagyd mindenkiben, aki keresztezi az utad. Értékes ember vagy, ami sokkal tartalmasabbá teszi az életet. Továbbra is ragyogj a világban!

Kép: Pixabay, Canva

FORRÁS

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük