Házi, ropogós héjú, puha belsejű batyu, vanília pudinggal töltve

Házi, ropogós héjú, puha belsejű batyu, vanília pudinggal töltve

Házi, ropogós héjú, puha belsejű batyu, vanília pudinggal töltve.

Labeta alapanyagból. Bögrés recept!

Házi, ropogós héjú, puha belsejű batyu, vanília pudinggal töltve

Hozzávalók

✔️2 bögre Labeta Univerzális liszt porkeverék >>> ITT!!! >>>
✔️1 zacskó szárított élesztő
✔️1 tojás
✔️2 evőkanál vaj
✔️1 evőkanál zsír
✔️5 evőkanál cukor
✔️3/4 bögre langyos tej
✔️1 zacskó vaníliás cukor
➕ pudingpor >>> ITT!!! >>

 

 

Elkészítés

Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát.
Letakarod, langyos helyen keleszted 1 órán át.
Rizslisztes lapon vékonyra nyújtod, négyzeteket vágsz.
Elkészíted a pudingot, ha kihűlt, a négyzetekre helyezel 1-1 evőkanál pudingot. A szembelévő sarkokat középen összecsíped.
Sütőpapíros tepsire helyezed.
Keleszted fél órát.
Tetejét lekened felvert tojással.
️Előmelegített sütőben sütöd. 180 fokon 30 percet kell sütni.

 

 

Forrás: Labeta Magyarország>>>

 

 

 

 

 

 

 

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük