Házi, ropogós héjú, puha belsejű batyu, vanília pudinggal töltve.
Labeta alapanyagból. Bögrés recept!
Hozzávalók
2 bögre Labeta Univerzális liszt porkeverék >>> ITT!!! >>>
1 zacskó szárított élesztő
1 tojás
2 evőkanál vaj
1 evőkanál zsír
5 evőkanál cukor
3/4 bögre langyos tej
1 zacskó vaníliás cukor
pudingpor >>> ITT!!! >>
Elkészítés
Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát.
Letakarod, langyos helyen keleszted 1 órán át.
Rizslisztes lapon vékonyra nyújtod, négyzeteket vágsz.
Elkészíted a pudingot, ha kihűlt, a négyzetekre helyezel 1-1 evőkanál pudingot. A szembelévő sarkokat középen összecsíped.
Sütőpapíros tepsire helyezed.
Keleszted fél órát.
Tetejét lekened felvert tojással.
Előmelegített sütőben sütöd. 180 fokon 30 percet kell sütni.
Forrás: Labeta Magyarország>>>