Virslis focaccia – Végtelenül egyszerű recepttel.
Focaccia Madame Loulou alapanyagból. GLUTÉNMENTES recept.
A Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, ez a célliszt emellett laktózmentes is és nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 340 ml vízre, 24 g extra szűz olívaolajra.
+
Madame Loulou laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***
>>>ITT!!!>>>
Dagaszt.
Keleszt.
Formáz. Sütőpapíros tepsire helyez.
Keleszt. Itt ízlés szerint fűszerekkel is megszórhatod.
Süt.
A pontos recept a csomagoláson is olvasható!
Összetevők:
kukoricakeményítő, inulin, cukor, sűrítőanyag: E412, E410, só, útifű maghéjpor, sörélesztő.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1514 kJ / 359 kcal
Zsír: 5,9 g, amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 72 g, amelyből cukrok: 5,2 g
Rost: 6,9 g
Fehérje: 0,9 g
Só: 2,4 g
Nettó tömeg: 400 g
Forrás: Madame Loulou
További receptek>>> itt>>>
Kattints a képre és olvasd el a részleteket!