Recept
Hozzávalók⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
2 bögre Madame Loulou Univerzális liszt ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>
1 bögre langyos tej
2 evőkanál zsír
negyed bögre cukor
1 zacskó szárított élesztő
1 tojássárgája
egy marék csokicsepp
Elkészítés⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Kézi mixer dagasztó spiráljával 10 percig dagasztod a tésztát. A csokicseppeket csak a dagasztás végén dobd bele a tésztába és ekkor kézzel gyúrd át néhányszor.
⏩Kicsit bezsírozod a tenyeredet, lecsípsz egy darabot a tésztából, majd kiflit, bagettet formázol és sütőpapíros tepsire helyezed.
⏩Keleszted langyos helyen 1 órát.
⏩Előmelegített sütőben 180 fokon 40 percig sütöd.
⏩Rácsra helyezed és hagyod kihűlni.
Univerzális liszt ***#gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>
Forrás: Madame Loulou Facebook oldala