Répatorta recept. Gyorsan, egyszerűen elkészíthető és nagyon-nagyon finom!
Ráadásul gluténmentes és bio is!
A répatorta hozzávalóit és elkészítésének lépéseit a Madame Loulou célliszt csomagolásán elolvashatod.
Pár lépésben, igen érthetően és egyszerűen írják le mit is kell csinálnod és mi kell ahhoz, hogy egy igazán fenséges répatortát varázsolhass az asztalra!
Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.