Így készül a tökéletes gluténmentes pizza - Csak 3 alapanyag kell a tésztájához

Így készül a tökéletes gluténmentes pizza – Csak 3 alapanyag kell a tésztájához

Utolsó frissítés: 2019-07-16

Így készül a tökéletes gluténmentes pizza – Csak 3 alapanyag kell a tésztájához!

Így készül a tökéletes gluténmentes pizza - Csak 3 alapanyag kell a tésztájához

Recept!

Hozzávalók


✔️340 ml meleg víz

✔️8 ml extra szűz olívaolaj

✔️Kenyér – Pizza laktózmentes ***gluténmentes porkeverék***🛒http://allergiamentesen.hu/madame-loulou-gm-termekek-165/kenyer-teszta-167/kenyer-pizza-laktozmentes-glutenmentes-porkeverek

Elkészítés


1️⃣A keverékhez adjuk a 340 ml meleg vizet és a 8 ml extraszűz olivaolajat.
2️⃣Keverjük 5 percig elektromos keverővel, majd, zsírozzuk be a kezünket és helyezzük át a tésztát egy kikent tálba.
3️⃣Hagyjuk duplájára kelni.
4️⃣Olajozzuk ki a tepsit és nyújtsuk ki a tésztát.
5️⃣Tegyünk rá paradicsomszószt és süssük kb. 10 percig.
6️⃣Vegyük ki a sütőből és tegyük rá a kedvenc feltétünket, reszelt sajtot.
7️⃣Süssük még további 10 percig, amíg megsül.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük