Fűszeres, pikáns, levesgyönggyel feldobott, színes paradicsomleves

Fűszeres, pikáns, levesgyönggyel feldobott, színes paradicsomleves

Utolsó frissítés: 2019-07-30

Fűszeres, pikáns, levesgyönggyel feldobott, színes paradicsomleves. Recept!

Fűszeres, pikáns, levesgyönggyel feldobott, színes paradicsomleves

Ha szupergyors és extra finom ebédre vágysz, akkor ez a fűszeres, pikáns, levesgyönggyel feldobott, színes paradicsomleves, pont neked való.

Kevés olajon megpirítok egy evőkanálnyi gluténmentes lisztet, egy evőkanálnyi reszelt vöröshagymát és egy fél gerezd reszelt fokhagymát.

Felöntöm vízzel és fűszerezem. Só, bors, pirospaprika mindig kerül bele, de ha pikánsabbat szeretnék, akkor egyéb fűszereket is szoktam beletenni (babérlevél, petrezselyem, kurkuma, gyömbér, majoranna…)

Összekavarom, majd beleteszek 2 kicsi paradicsomkonzervet és ismét megkavarom.

10 percig főzöm, majd tálalom. Szárított snidlinget szórtam rá és Labeta levesgyönggyel>> tettem még ízletesebbé és laktatóbbá.

Post Author: Miklós Edit

Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta. Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük