Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér – Recept
Utolsó frissítés: 2019-10-30
Puha, barna, rostban gazdag gluténmentes Labeta kenyér – Recept.
Ki ne szeretné a friss, finom, illatos, ropogós gluténmentes kenyeret? 🍞 Főleg ha az szuper könnyű recept alapján készül! recept👌👉
Hozzávalók↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️➖ #Barnakenyér porkeverék ***gluténmentes***http://www.allergiamentesen.hu/labeta-gm-termekek-154/kenyer-teszta-161/barnakenyer-porkeverek-glutenmentes ➖ 450 ml langyos víz ➖ 10 gramm szárított élesztő
Elkészítés↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️ ➖ Tegyük egy tálba az alapanyagokat. ➖ Dagasszuk 5-10 percig elektromos keverővel. ➖ Tegyük kenyérsütő formába és hagyjuk kelni langyos helyen másfél – 2 órát. ➖ Végül süssük kb. 60 percig 170–180 °C-os sütőben. ➖ Rácsra téve hagyjuk kihűlni és csak utána szeleteljük
Miklós Edit újságíró, főszerkesztő és szövegíró, a FreeMix.hu alapítója. Korábban Koronczay Editként ismerhették a nézők és olvasók. Több mint 25 éve dolgozik a médiában: az Echo TV, a Duna TV és a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként kezdte pályáját, majd a Femina és a Cafeblog újságírójaként folytatta.
Saját lapcsaládja ma már havi 3-4 milliós olvasottsággal működik. Célja, hogy írásaival inspirációt, erőt és pozitív energiát adjon az embereknek. A szakmája egyben a szenvedélye is.