Egy olyan gluténmentes muffin receptet hoztunk, ami egyszerűen magával ragadó, tökéletes. A málnás íz a domináns, a tészta pedig olyan puha, hogy szinte szétolvad, mikor beleharapsz.
Recept
– Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 145 g magolajat (laktózmentes recept) vagy a 145 g olvasztott vajat (normál recept) és a 220 g tojást (kb. 4-5 darab).
Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***>>>ITT>>>
– Keverjük kb. 3 percig közepes fordulatszámon, amíg a keverék besűrűsödik és halványszínű lesz.
– Öntsük a keveréket a formákba. Szórjuk rá a málnát.
– Süssük (170˚C-on vagy 160˚C-on légkeveréssel) kb. 30-35 percig, végezzünk tűpróbát és ha nem ragad rá a tészta, akkor kivehetjük.
Javaslat: süssük simán, vagy tegyük még ízletessé csoki darabkákkal, de díszíthetjük a tetejét krémmel is.
Itt is be tudod szerezni ezt a szuper céllisztet
Cupcake – Vanília ízű ***gluténmentes porkeverék***